fbpx

Opleiding E-learning

De Detex opleiding Mode Adviseur kun je als complete opleiding volgen maar je kunt er ook voor kiezen om lekker in je eigen tijd met behulp van onze e-learning module online te studeren. Studeren via e-learning houdt in dat je met behulp van het lesmateriaal kunt oefenen wanneer je maar wilt.
In de e-learning zitten hoofdstukken, hoorcolleges op film, ondersteunende filmpjes bij de leerstof en ook oefentoetsvragen. Met jouw unieke inlogcode heb je toegang tot het digitale platform. Hiermee kun je jezelf optimaal voorbereiden op het landelijk examen.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

De E-learning Mode Adviseur is voor iedere werknemer een online training met de inhoudelijke informatie van de Opleiding Mode Adviseur. De E-learning geeft een basiskennis om succesvol te zijn in de modebranche en om de klant op de juiste manier te kunnen adviseren.

Dit thuisstudieprogramma is voor iedereen die flexibel wil studeren op tijden die voor jou uitkomt.

Inhoud van de Opleiding

Je hebt 12 maanden de tijd om het diploma Mode Adviseur te behalen. Je leert klanten in de winkel beter adviseren over kleding, stoffen, styling en trends.

Als je de E-learning Mode Adviseur volgt krijg je een inlogcode voor de e-learning en de boeken. Bij de Opleiding Mode Adviseur kan je zelf de modules selecteren die je wil volgen.

Doel en diploma

Na het afronden van de E-learning Mode Adviseur weet een werknemer alles over de eigenschappen van kleding en hoe je dit kunt vertalen naar voordelen voor de klant.

Nadat de E-learning Mode Adviseur is afgerond kan een cursist deelnemen aan het examen Mode Adviseur.

Indien het examen met een voldoende wordt afgerond ontvangt de cursist het diploma DETEX Mode Adviseur. De cursist neemt deel aan het landelijk Detex examen in Doorn.

Trainingsdata

Je kunt op elk moment starten met de E-learning. Als je hebt ingeschreven, ontvang je van ons verdere instructies.

Locatie

Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je deze op elke computer met een internetverbinding volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 209 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

650

Cursisten gingen je voor!