Opleiding Mode Adviseur (e-learning)

Heb jij iets met mode en wil jij als echte specialist aan de slag binnen de fashion retail? Met de e-learning Mode Adviseur krijg je toegang tot de meest actuele kennis voor een succesvolle baan in de mode- en textielbranche. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat de klant op de juiste manier te kunnen adviseren. Je leert alles over kleding, stoffen, styling en trends. Belangrijker nog: de e-learning is heel praktisch, je leert de opgedane kennis direct te vertalen naar voordelen en dus meerwaarde voor de klant. Als je al in een kledingwinkel werkt, is deze opleiding ook iets voor jou. Experts uit de branche frissen je kennis op zodat je weer helemaal up to date bent! Ook fijn; je kan op elk moment starten met de e-learning en studeren wanneer het jou uitkomt. Na het doorlopen van de e-learning kan je deelnemen aan het examen Mode Adviseur. Daar dien je je wel voor in te schrijven (tarief examen € 65,=). Geslaagd? Dan ben jij de trotse bezitter van een het diploma Detex Mode Adviseur.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

De e-learning geeft die kennis die je nodig hebt om succesvol te zijn in de modebranche en om de klant op de juiste manier te kunnen adviseren.
Dit studieprogramma is er voor iedereen die flexibel wil studeren; je kunt dus aan de slag op tijden die voor jou het beste passen.

Inhoud van de Opleiding

Je hebt 12 maanden de tijd om het diploma Mode Adviseur te behalen. Je leert klanten in de winkel beter adviseren over kleding, stoffen, styling en trends.
Als je de e-learning Mode Adviseur volgt krijg je een inlogcode voor de e-learning en het benodigde lesmateriaal.

Doel en diploma

Na het afronden van de opleiding Mode Adviseur weet je alles over de eigenschappen van kleding en hoe je dit kunt vertalen naar de voordelen voor de klant. Je bent in staat om professioneel advies op maat te geven, je weet hoe je de winkel en etalage het beste vorm kunt geven en je beschikt over de juiste verkoopvaardigheden om meer sales te genereren.

Indien je het examen met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma Detex Mode Adviseur. Mocht je het examen niet halen, dan mag je herkansen (tegen betaling examengeld). Neem hiervoor contact op met info@detex.nl.

Trainingsdata

Je kunt op elk moment starten met de e-learning. Als je hebt ingeschreven, ontvang je van ons verdere instructies.

Locatie

Omdat deze opleiding wordt aangeboden als e-learning, kun je deze op elke pc online volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 495 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

650

Cursisten gingen je voor