opleiding E-learning

De Detex opleiding Mode Adviseur kun je als complete opleiding volgen maar je kunt er ook voor kiezen om lekker in je eigen tijd met behulp van onze e-learning module online te studeren. Studeren via e-learning houdt in dat je met behulp van het lesmateriaal kunt oefenen wanneer je maar wilt.
In de e-learning zitten hoofdstukken, hoorcolleges op film, ondersteunende filmpjes bij de leerstof en ook oefentoetsvragen. Met jouw unieke inlogcode heb je toegang tot het digitale platform. Hiermee kun je jezelf optimaal voorbereiden op het landelijk examen.

Inschrijven


					

De opleiding

Voor wie?

De E-learning Mode Adviseur is voor iedere werknemer een online training met de inhoudelijke informatie van de Opleiding Mode Adviseur. De E-learning geeft een basiskennis om succesvol te zijn in de modebranche en om de klant op de juiste manier te kunnen adviseren.

Dit thuisstudieprogramma is voor iedereen die flexibel wil studeren op tijden die voor jou uitkomt.

Inhoud van de opleiding

Je hebt 12 maanden de tijd om het diploma Mode Adviseur te behalen. Je leert klanten in de winkel beter adviseren over kleding, stoffen, styling en trends.

Als je de E-learning Mode Adviseur volgt krijg je een inlogcode voor de e-learning en de boeken. Bij de Opleiding Mode Adviseur kan je zelf de modules selecteren die je wil volgen.

Doel en diploma

Na het afronden van de E-learning Mode Adviseur weet een werknemer alles over de eigenschappen van kleding en hoe je dit kunt vertalen naar voordelen voor de klant.

Nadat de E-learning Mode Adviseur is afgerond kan een cursist deelnemen aan het examen Mode Adviseur.

Indien het examen met een voldoende wordt afgerond ontvangt de cursist het diploma DETEX Mode Adviseur. De cursist neemt deel aan het landelijk Detex examen in Doorn.

Trainingsdata

Je kunt op elk moment starten met de E-learning. Als je hebt ingeschreven, ontvang je van ons verdere instructies.

Locatie

Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je deze op elke computer met een internetverbinding volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 206 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

650

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande trainingen, modules en workshops zijn aan deze opleiding gerelateerd

Trainingen

 • Jeans Adviseur

  Tijdens de training Jeans Verkoper leer je alles over de eigenschappen van jeans en hoe je dit kunt vertalen naar voordelen voor de klant.

 • Jeans Specialist

  Tijdens deze training gaan we in op vooral de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen.

 • Imago Styling

  We behandelen de onderwerpen, kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes.

Modules

 • Visual Merchandising

  De module Visual Merchandising richt zich op het zo optimaal mogelijk inrichten van de winkel.

 • Textielwarenkennis

  Om aan klanten uit te leggen waarom een kledingstuk bijvoorbeeld alleen gestoomd mag worden, moet je weten wat het uiterlijk en de eigenschappen van textiel bepaalt.

 • Assortimentskennis

  Om klanten goed te adviseren, is het belangrijk om te weten waaruit de collectie bestaat.

Workshops

 • De Nieuwe verkoper

  Je leert hoe je met een aantal vragen erachter kunt komen waar de klant naar op zoek is.

 • Cross Channel

  Om de juiste keuzes te maken als ondernemer of als shopmanager is het van belang je te verdiepen in het veranderende gedrag van de klant.

Voor werkgevers

In Company opleiding op maat

Heeft uw bedrijf de juiste verkoopadviseurs? Met de opleiding Mode Adviseur hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Detex traint al meerdere jaren bij Speksnijder Mode. Detex denkt mee met het ontwikkelingen van een nieuwe In Company training op maat, samen met het Management Team en ikzelf, wordt dit erg positief ervaren. Door het meedenkend vermogen en de vertrouwensband die wij hebben opgebouwd met Detex, ontstaat er een effectieve training die ook heel positief door onze medewerkers wordt ontvangen. Dit geeft ons personeel weer handvaten om te blijven ontwikkelen en meer uit onze winkels te halen.

Teunis Speksnijder

Eigenaar, Speksnijder Mode