Over Detex

Klanten boeien en binden en de omzet verhogen is een constante uitdaging in fashion retail. Hoe krijg en houd je de collectie up-to-date, de inrichting actueel, de instore verkoop in balans met online verkoop en personeel met de juiste kennis en vaardigheden? Detex stelt deze totaalaanpak centraal in al haar opleidingen, voor een optimale performance in de winkel.

Bekijk ook: Detex @ RTL LifestyleXperience

Kennis en vaardigheden

Met onze jarenlange praktijkervaring leren we medewerkers, managers en eigenaren in zowel de breedte als diepte te kijken. Alle opleidingen omvatten het totaal aan kennis en vaardigheden dat nodig is op de winkelvloer: van klantvriendelijkheid en service en hospitality, styling en visual merchandising, assortiments- en  textielwarenkennis tot inzicht in consumentengedrag. Doel is tevreden en trouwe klanten, meer omzet en meer conversie,  óók op de langere termijn.

Flexibel en inspirerend

Alles wat je op de winkelvloer moet weten én kunnen leer je in onze mode-opleidingen, op verschillende niveaus. Maar specialiseren in sport, schoenen of jeans kan ook. De vorm is flexibel: het complete programma of losse modules, alleen of met het hele bedrijf, in de schoolbanken of achter de computer. Onze incompany trainingen zijn maatwerk. Via meetmethodes en gesprekken brengen we de verbetermogelijkheden nauwkeurig in kaart. We stemmen het programma hierop af en meten achteraf het effect.

Betrouwbaar en deskundig

De bewezen bijdrage die onze opleidingen leveren aan de verbetering van de performance, zorgt voor directe value-for-money. Als betrouwbare en deskundige partner denken we mee en voelen we ons bondgenoot in het succes van de mode retail in Nederland. Onze aanpak staat garant voor tevreden klanten die kopen en gemotiveerd personeel dat presteert. Daarom zijn Detex-certificaten al sinds 1931 erkend in de fashion retail.