Mode & Fashion Trainingen bij Detex Opleidingen

Wie succesvol wil zijn in de mode(retail) branche moet beschikken over professionele vakkennis, de juiste karaktereigenschappen en specifieke verkoopvaardigheden. Bij Detex Opleidingen reiken we je deze tools en kennis heel graag aan via één van onze trainingen/e-learnings. Met als doel dat jij je klanten van professioneel en conversie verhogend advies op maat kunt voorzien.

De bewezen bijdragen die onze trainingen, e-learnings en opleidingen leveren aan de verbetering van jouw performance, zorgt voor directe value-for-money. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in de praktijk en kunnen hun kennis duidelijk aan je overbrengen.

Leergang Modemarketing | Module Marketingmix

Modemarketing | Module Marketingmix

Wil jij dé Marketing Professional in Fashion worden? Een marketeer waar collega’s niet omheen kunnen?
Volg dan de module Marketingmix.
Deze module is een van de 4 modules uit de door Detex ontwikkelde leergang Modemarketing.
Aan de hand van vakprofessionals en samen met mede-cursisten ga je aan de slag met theorie en hands-on opdrachten die ge-ent zijn op het bedrijf waar jij voor werkt.

€ 1.995 Meer informatie

Modemarketing | Module Customer Journey

Wil jij dé Marketing Professional in Fashion worden? Een marketeer waar collega’s niet omheen kunnen?
Volg dan de module Customer Journey.
Onderwerpen zijn oa Customer Journey end-to-end en Omnichannel, Touchpoints, Technologische ontwikkelingen en nog veel meer.

€ 1.395 Meer informatie

Modemarketing | Module Persona’s

Wil jij dé Marketing Professional in Fashion worden? Een marketeer waar collega’s niet omheen kunnen?
Volg dan de module Persona’s.
Onderwerpen zijn oa Onderzoeksmethoden voor persona’s, Segmentatie en empathy mapping, Social platforms en user generated content en nog veel meer.

€ 1.995 Meer informatie
Opleiding marketing for fashion

Modemarketing | Module Sales & Account Management

Wil jij dé Marketing Professional in Fashion worden? Een marketeer waar collega’s niet omheen kunnen en die behalve marketingvaardigheden ook over de skills beschikt ideeën en producten daadwerkelijk te “verkopen”?
Volg dan de module Sales & Account Management.

€ 1.795 Meer informatie

Visual Merchandising – 1 dag

In deze training draait het om het stimuleren van verkoop door Visual Merchandising. De praktische toepassingen, verleiden van klanten in de winkel en beleving staan centraal.

€ 249 Meer informatie

Visual Merchandising Specialist – 3 dagen

In de training Visual Merchandising Specialist draait het om het stimuleren van verkoop in de winkel. De praktische toepassingen, verleiden van klanten en beleving staan centraal.
Dit is een vervolg op de eendaagse training Visual Marketing.
Maar ook heel bruikbaar als je al meer ervaring hebt op het vlak van Visual Marketing en/of Visual Merchandising.

€ 575 Meer informatie

e-learning Visual Marketing

De e-learning Visual Marketing richt zich op de customer journey. Wat ziet de klant van jouw winkel voordat hij/zij daadwerkelijk de winkel binnen stapt en hoe kun je dat beïnvloeden, zodat een klant uiteindelijk wordt verleidt om tot een aankoop over te gaan.

€ 149 Meer informatie

Jeans Adviseur – 1 dag

Jeans…by far het meest gedragen kledingstuk. Wil jij het hele verhaal kunnen vertellen?
Dan is deze training iets voor jou!
Je leert in deze training alles over:

Denim (duurzame) productie en onderhoud
Jeans merken & trends
Ontstaan en gebruik van denim

€ 249 Meer informatie

Textielwarenkennis – 1 dag

Om aan klanten uit te leggen waarom een kledingstuk bijv. alleen gestoomd mag worden, moet je weten wat de eigenschappen van textiel zijn.
Maar natuurlijk komt er in de training Textielwarenkennis veel meer aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan constructie van stoffen en veredeling of aan grondstoffen productie en duurzaamheid.

€ 289 Meer informatie

Textielwarenkennis Specialist – 3 dagen

In de training Textielwarenkennis Specialist leiden we je op tot ware professional op het gebied van mode, textiel, stoffen, garens, veredeling en karaktereigenschappen van stoffen.
Zowel voor inkopers, verkopers, designers of bijvoorbeeld customer support van Mode Retailers (kleding): pure vakkennis!

€ 595 Meer informatie

e-learning Textielwarenkennis

Aan de slag op momenten waarop het jou het beste uitkomt. In deze e-learning krijg je meer kennis over de eigenschappen van textiel en ga je dieper in op onderwerpen als grondstoffen, garens, constructie van stoffen en veredeling.

€ 175 Meer informatie

e-learning Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign 4 Fashion

De Detex e-learning Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign is speciaal op fashion afgestemd en bied meerdere modules in één: Photoshop en Illustrator basic en advanced en Indesign basic.

€ 395 Meer informatie

Basistraining Schoenen – 1 dag

In de Basistraining Schoenen leer je de basiskennis met betrekking tot materialen, maakwijze, pasvorm, benaming schoenmodellen en onderhoud. Oftewel datgene wat je echt moet weten over schoenen als je in een schoenenwinkel werkt of wil gaan werken en gedegen advies wil geven.

€ 249 Meer informatie

Sales en Hospitality (Schoenen) – 1 dag

De training Sales & Hospitality (Schoenen) richt zich specifiek op de schoenenbranche en medewerkers van schoenwinkels.
In deze training ontwikkel je de juiste mentaliteit, vakkennis en verkoopvaardigheden om klanten te betoveren.

 

€ 249 Meer informatie

Sales en Hospitality – 1 dag

In de training Sales & Hospitality ontwikkel je de juiste mentaliteit, vakkennis en verkoopvaardigheden om klanten te betoveren, leer je essentiële karaktereigenschappen zoals eerlijkheid, flexibiliteit en enthousiasme en begrijp je het commerciële verkoopproces en ontdek je hoe je elke fase in het verkoopproces kunt beïnvloeden.

€ 249 Meer informatie

e-learning Sales & Hospitality

Tijdens de e-learning Sales & Hospitality word je opgeleid tot professioneel verkoper.
Voor werkgevers zijn goede vakmensen enorm waardevol! En verkopen is een vak.
Een vak dat je kunt leren!

€ 149 Meer informatie

Assortimentskennis – 1 dag

Om klanten goed te adviseren is het belangrijk om over productkennis te beschikken en te weten waaruit de modecollecties bestaan. Net zo belangrijk is het om de verschillende soorten kledingcombinaties en benamingen te kennen als kostuum, deux-pièces of coördinaties. De training Assortimentskennis geeft je inzicht in maatsoorten, pasvormen, modelnamen, sluitingen en het verschil tussen casual en representatieve kleding. 

€ 249 Meer informatie

e-learning Assortimentskennis

Met de e-learning Assortimentskennis krijg je alle theoretische kennis over variaties in kledingmodellen, pasvormen, kledingcombinaties, maatsoorten en de algehele collectie.
Kennis die je nodig hebt als je in de Mode Retail werkzaam bent.

€ 149 Meer informatie

Trends & Imago Styling – 1 dag

Wat is mode nu eigenlijk? Wanneer is iets mode en hoe ontstaat een trend? Als adviseur in de mode is het handig als je kennis hebt van de geschiedenis van mode en verschillende stijlen.
De training Trends & Imago Styling behandelt de onderwerpen kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes. Met deze kennis kun je de klant voorzien van een professioneel advies op maat, vanuit jouw rol als kledingstylist. 

 

€ 249 Meer informatie

e-learning Trends & Imago Styling

Tijdens de e-learning Trends & Imago Styling komt veel relevante theorie aan de orde waarmee je wordt opgeleid tot een professioneel stylist.
Welke kledingstijl adviseer jij de klant?

€ 149 Meer informatie