Trainingen

Visual Merchandising Specialist

De training Visual Merchandising Specialist draait het om het stimuleren van verkoop door Visual Merchandising, het creëren van een overzichtelijk winkelbeeld en winkelbeleving.

€ 470 Inschrijven

Specialist Beschermende Kleding

De driedaagse training tot Specialist Beschermende Kleding is bedoeld voor medewerkers die zich willen bekwamen in het deskundig adviseren welke beschermende kleding het beste ingezet kan worden onder specifieke werk- en risico omstandigheden.

€ 940 Inschrijven

Basistraining Schoenen

Als je als verkoper net start in de schoenen is enige basiskennis over schoenen en de verkoop zeer essentieel. Maar ook voor verkopers die al jaren in de schoenenbranche werken, is enige opfrissing van kennis vaak welkom.

€ 160 Inschrijven

Textielwarenkennis Specialist

Tijdens de training leer je beoordelen of een stof de juiste kwaliteit, het juiste uiterlijk en de juiste eigenschappen bezit voor het maken van een bepaald kledingstuk en natuurlijk ook of de stof aansluit bij de koopwens van de klant.

€ 470 Inschrijven

Jeans Specialist

Tijdens deze training gaan we in op vooral de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen.

€ 206 Inschrijven