Sales en Hospitality – 1 dag

Sales & Hospitality daar gaat het hier over: Verkopen is een vak! Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit. Om een goede verkoper te zijn, heb je de juiste mentaliteit, gedegen vakkennis en geschikte verkoopvaardigheden nodig. In deze training staan de verschillende karaktereigenschappen van de verkoper centraal – denk aan eerlijkheid, flexibiliteit, enthousiasme en relativeringsvermogen – en de manier om daarmee om te gaan. Maar er is ook aandacht voor de verschillende fasen van het commerciële verkoopproces en de mate waarin de verkoper invloed kan uitoefenen op elke fase. De klant verwacht een optimale service, beleving, kennis van zaken, betrokkenheid en interactie, zowel online als offline. Het is belangrijk dat je als ‘de nieuwe verkoper’ inzicht hebt in het gedrag van deze klanten en daar op de juiste manier op kunt inspelen.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze 1-daagse training is voor iedereen die al werkzaam is in de retail.

 

 

Inhoud

Deze training begint om 10.00 en eindigt om 17:00 uur.
Doel is om jouw verkoopskills verder aan te scherpen. Ook een “moeilijke klant” kan een kopende klant worden.
Het LSD proces (luisteren, samenvatten, doorvragen) is één van de technieken, maar ook de impact van gastvrijheid als gedrag komt voorbij.
Dit en nog veel meer!

Resultaat en Certificaat

Indien je de training met goed gevolg afrondt, ontvang je het certificaat Detex Sales & Hospitality. 

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdata zijn:

* Staat er geen passende datum (tussen)? Kies voor inschrijven en selecteer het (lege) veld zonder datum in het inschrijfformulier. Wij houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

* Data onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 225 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Per 1 augustus 2024 zal een e-learning als lesmateriaal worden toegevoegd. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 kantoordagen voor de startdatum

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

750

Cursisten gingen je voor