Mode & Fashion Opleidingen bij Detex Opleidingen

Als je wil slagen in de mode, retail en fashion branche, dan moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Een goede fashion retailer beschikt over gedegen vakkennis, specifieke karaktereigenschappen en de juiste verkoopvaardigheden. Bij Detex Opleidingen leren we je deze tools en kennis aan met een breed assortiment aan opleidingen. Laat jezelf opleiden tot professionele Mode Adviseur, Sport Adviseur of ontwikkel jouw leidinggevende skills met de opleiding tot Manager en ervaar het verschil op de werkvloer! 

De bewezen bijdrage die onze trainingen en opleidingen voor volwassenen en jongeren leveren aan de verbetering van jouw performance, zorgt voor directe value-for-money. Onze opleiders hebben jarenlange praktische ervaring en kunnen hun kennis helder en toegankelijk aan je overbrengen.

Mode Adviseur

Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

€ 750 Meer informatie

Schoen Adviseur

Schoen Adviseur is de basisopleiding voor mensen die in schoenenbranche werken.

€ 750 Meer informatie

Gezond Lopen Adviseur

Gezond Lopen Adviseur is voor iedereen die zijn/haar kennis verder wil verrijken op het gebied van eenvoudige en veel voorkomende voetaandoeningen.

€ 1435 Meer informatie

Gezond Lopen Specialist

Gezond Lopen Specialist is voor iedereen die zijn/haar kennis verder wil verrijken op het gebied van complexere voetaandoeningen.

€ 2505 Meer informatie

Manager

Een (toekomstige) leidinggevende functie in de mode-, schoenen en sportbranche? Dan is dit de opleiding voor jouw!  Met deze training kun je jouw ambitie om bijvoorbeeld shopmanager of afdelingsmanager te worden verwezenlijken.

 

€ 795 Meer informatie

Sportschoen Adviseur

Sportschoen Adviseur is voor iedereen die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van schoenadvies voor de klant, waarbij het menselijk lichaam en de beoefende sport het uitgangspunt is.

€ 525 Meer informatie

Adobe Photoshop & Illustrator 4 Fashion

De Detex e-learning Adobe Photoshop en Illustrator cursus is speciaal op fashion afgestemd en bied 4 modules in één: Photoshop en Illustrator basic en advanced.

€ 325 Meer informatie

Fashion Basics DrssD

De E-learning DRSSD Fashion Basics is dé tool om jezelf voor te bereiden op werk in de winkel.

E-learning Mode Adviseur

Met de opleiding Mode Adviseur leg je meer dan een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

€ 375 Meer informatie