Mode & Fashion Opleidingen bij Detex Opleidingen

Als je wil slagen in de mode, retail en fashion branche, dan moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Een goede fashion retailer beschikt over gedegen vakkennis, specifieke karaktereigenschappen en de juiste verkoopvaardigheden. Bij Detex Opleidingen leren we je deze tools en kennis aan met een breed assortiment aan opleidingen. Laat jezelf opleiden tot professionele Mode Adviseur, Schoen Adviseur, Gezond Lopen Adviseur, Gezond Lopen Specialist of ontwikkel jouw leidinggevende skills met de opleiding tot Manager (Store/Area) en ervaar het verschil op de werkvloer! 

De bewezen bijdragen die onze trainingen, e-learnings en opleidingen voor volwassenen en jongeren leveren aan de verbetering van jouw performance, zorgt voor directe value-for-money. Onze trainers hebben jarenlange praktische ervaring en kunnen hun kennis helder en toegankelijk aan je overbrengen.

Opleiding marketing for fashion

Leergang Modemarketing

Ambieer jij een carrière als marketingmedewerker in fashion? Ben jij werkzaam in de mode retail en wil jij jouw marketingkennis verbreden en jouw carrière een boost geven? Of ben jij die toekomstige marketeer met passie voor mode, die graag wil doorgroeien? Dan is de leergang Modemarketing een perfecte fit voor jou.

€ 6.495 Meer informatie

Opleiding Schoen Adviseur

Met de opleiding Schoen Adviseur krijg je een diepgaand inzicht in de laatste trends, materialen en fabricageprocessen, evenals grondige kennis van de verschillende pasvormen en specifieke kenmerken van dames-, heren- en kinderschoenen. Een unieke kans om je kennis en vaardigheden in de schoenenbranche te vergroten.

€ 825 Meer informatie

Opleiding Gezond Lopen Adviseur

Gezond Lopen Adviseur is voor iedereen die zijn/haar kennis verder wil verrijken op het gebied van eenvoudige en veel voorkomende voetaandoeningen.

€ 1500 Meer informatie

Opleiding Gezond Lopen Specialist

Gezond Lopen Specialist is voor iedereen die zijn/haar kennis verder wil verrijken op het gebied van complexere voetaandoeningen.

€ 2625 Meer informatie

Opleiding (Store/Area) Manager

Een (toekomstige) leidinggevende functie in de mode-, schoenen en sportbranche? Dan is dit de opleiding voor jou. Met deze opleiding kun je jouw ambitie om bijvoorbeeld shopmanager of afdelingsmanager te worden verwezenlijken.

 

€ 849 Meer informatie

Opleiding Mode Adviseur (e-learning)

Met de opleiding Mode Adviseur leg je meer dan een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.
Je doorloopt 5 modules en jouw kennis wordt getoetst in een examen die bij Detex wordt afgenomen.

€ 495 Meer informatie