Opleidingen

Mode Adviseur

Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

€ 675 Meer informatie

Schoen Adviseur

Schoen Adviseur is de basisopleiding voor mensen die in schoenenbranche werken.

€ 675 Meer informatie

Gezond Lopen Adviseur

Gezond Lopen Adviseur is voor iedereen die zijn/haar kennis verder wil verrijken op het gebied van eenvoudige en veel voorkomende voetaandoeningen.

€ 1435 Meer informatie

Gezond Lopen Specialist

Gezond Lopen Specialist is voor iedereen die zijn/haar kennis verder wil verrijken op het gebied van complexere voetaandoeningen.

€ 2505 Meer informatie

Sport Adviseur

Actuele productkennis is in de sportbranche zeer essentieel. Ontwikkeling en innovatie in materiaal en gebruik veranderen in rap tempo.

€ 675 Meer informatie

Manager

De opleiding Mode Manager is bedoeld voor iedereen met een (toekomstige) leidinggevende functie in de mode-, schoenen en sportbranche, denk daarbij aan assistent-shopmanagers, shopmanagers of afdelingsmanagers.
Voor dit opleidingstraject gelden geen eisen ten aanzien van vooropleiding maar enige retail kennis is prettig.                                                              De training duurt 3 dagen. In toevoeging daarop krijg je begeleiding bij het schrijven van jouw Persoonlijke Ontwikkelplan (POP).

 

Sportschoen Adviseur

Sportschoen Adviseur is voor iedereen die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van schoenadvies voor de klant, waarbij het menselijk lichaam en de beoefende sport het uitgangspunt is.

€ 450 Meer informatie

Adobe Photoshop & Illustrator 4 Fashion

De Detex e-learning Adobe Photoshop en Illustrator cursus is speciaal op fashion afgestemd en bied 4 modules in één: Photoshop en Illustrator basic en advanced.

€ 308 Meer informatie

Fashion Basics DrssD II

De E-learning DRSSD Fashion Basics is dé tool om jezelf voor te bereiden op werk in de winkel. In deze variant krijg je ondersteuning van een trainer tijdens de online Q&A sessie (ongeveer 4 uur).

€ 150 Meer informatie

Fashion Basics DrssD

De E-learning DRSSD Fashion Basics is dé tool om jezelf voor te bereiden op werk in de winkel.

E-learning Mode Adviseur

Met de opleiding Mode Adviseur leg je meer dan een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

€ 225 Meer informatie