Detex Opleidingen

Contact

Update: Het RIVM heeft 15 maart 2020 de richtlijnen aangescherpt, geldend voor heel Nederland. De vragen en antwoorden op deze pagina zijn hierop aangepast.

Ons onderwijs gaat zoveel mogelijk online door. Hoe?
Detex heeft besloten geen fysiek onderwijs aan te bieden op onze locatie tot zeker 1 april. In overleg met de betreffende werkgevers wordt er per geval besloten of een In Company traject wel/niet door kan gaan. Open trainingen die nu uitgesteld moeten worden, zullen zo spoedig mogelijk worden ingehaald als de situatie dat weer toelaat. Hetzelfde geldt voor In Company trainingen.

Digitale of online lessen
Het is mogelijk een aantal onderwijsactiviteiten online te verzorgen. Dat geldt bijvoorbeeld voor een examentraining. Ook biedt Detex online opleidingen aan zoals DRSSD, Comin to Fashion en Mode Adviseur.

Wanneer worden Detex activiteiten hervat?
Zodra de regering op advies van het RIVM de regels weer versoepelt zullen alle vervallen activiteiten nieuw worden ingepland. Een en ander zal via de website detex.nl worden gecommuniceerd. Iedereen die zich al heeft ingeschreven wordt vanzelfsprekend ook persoonlijk via mail op de hoogte gesteld.

Waar vind ik meer informatie?
De Rijksoverheid heeft voor scholen en studenten de volgende pagina geopend:
‘veelgestelde vragen over coronavirus en het onderwijs‘
· Wil je meer weten over de situatie in jouw regio? Neem dan contact op met de GGD. De juiste (regionale) contactgegevens staan op de www.ggd.nl
· Algemene informatie en vragen en antwoorden over het coronavirus kun je vinden op de website van het RIVM.

DETEX Opleidingen
Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn
Postbus 183
3940 AD Doorn

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.