Opleiding Manager

Kosteloos ivm Subsidie traject NLLD. Start in september 2022

Heb jij een functie als assistent-shopmanager, shopmanager of afdelingsmanager of vergelijkbaar? Heb jij talent om door te groeien naar een management rol of wil je jouw management rol beter kunnen uitvoeren? Dan is de opleiding Manager echt iets voor jou!
De training is ontwikkeld met voor iedereen met een (toekomstige) leidinggevende functie in de mode-, schoenen en sportbranche. Maar heb je een vergelijkbare rol in een andere retail omgeving dan ben je ook van harte welkom.
Voor dit opleidingstraject is enige kennis van de retail, taalniveau Nederlands B2 en tenminste MBO 4 vooropleiding is prettig.
De training duurt 3 dagen. In toevoeging daarop krijg je begeleiding bij het schrijven van jouw Persoonlijke Ontwikkelplan (POP).

Je kunt kiezen uit verschillende (5) momenten om te starten.
Omdat dit een subsidietraject is dien je je als cursist aan bepaalde spelregels te houden. De subsidieverstrekker wil bijvoorbeeld jouw toestemming om je te mogen vragen hoe de training is bevallen en je moet in het bezit zijn van een Nederlands identiteitsbewijs. Via het inschrijfformulier kun je deze spelregels inzien.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

De opleiding Manager is bedoeld voor iedereen met een (toekomstige) leidinggevende functie in de mode-, schoenen en sportbranche, denk daarbij aan assistent-shopmanagers, shopmanagers of afdelingsmanagers. Maar ook medewerkers met vergelijkbare rollen in de retail zijn van harte welkom.

 

Inhoud van deOpleiding

Wat leert de deelnemer?

  • de verschillende leiderschapsstijlen en hun verschillen
  • het geven van feedback
  • samenwerken en coachend leidinggeven
  • resultaatgericht werken
  • communicatiestijlen (er wordt een persoonlijke DISC analyse voorafgaand aan de opleiding afgenomen)
  • effectieve communicatie/o.a sollicitatiegesprekken en slecht nieuws gesprekken
  • Een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) is niet iets wat je leert maar wel opstelt samen met de trainer.
    De opleiding is zeer praktijkgericht en zal bestaan uit veel opdrachten en het ‘doen’. Er worden intervisiegroepjes samengesteld en/of buddy’s (afhankelijk van de samenstelling groepen).

 

Doel en diploma

Elke trainingsdag is van 9.30 – 16:30 uur.
Buiten de trainingsdagen om ben je bezig met het opstellen van jouw eigen ontwikkel plan waar je natuurlijk begeleiding bij krijgt van de trainer.
Jouw doel is natuurlijk om het branche erkende Detex diploma te halen. Deze ontvang je na met goed gevolg afronden van de training.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 3 dagen.De startdata zijn:

Locatie

Fysieke lessen worden gegeven bij Detex Opleidingen, Driebergsestraatweg 11 in Doorn.
(Als u als bedrijf een groep wil inschrijven dan kan dat buiten het Open Inschrijving kader; in-house en op basis van een separate overeenkomst).

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 0 Kosteloos subsidietraject vanaf september 2022.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

2.312

Cursisten gingen je voor

Inschrijven

Inschrijven Manager