Opleiding Manager

 

Deze opleiding is volgeboekt!! Bij inschrijving komt u op een wachtlijst. Zodra nieuwe data gepland zijn stellen wij u hiervan op de hoogte.

Het subsidieprogramma Nederland Leert Door krijgt een vervolg! Daarmee is het vanaf september mogelijk om kosteloos de Detex Manager opleiding te volgen. Deze driedaagse opleiding was in 2021 zeer succesvol: meer dan 500 deelnemers hebben het gewilde diploma Detex Manager weten te behalen.

Deze opleiding is als vaardigheden opleiding geschikt voor de retailbranche in het algemeen. Ge-ent op de mode-retail maar bijvoorbeeld ook heel passend voor drogisterijketens, life-style retail en DIY.

Geen branche verandert zo snel als de retail. De consument van nu oriënteert zich op een heel andere manier tijdens het winkelen dan een aantal jaren geleden. De functie van de fysieke winkel heeft een andere rol gekregen binnen het totale koopproces. Dit heeft vanzelfsprekend een directe invloed op de verwachtingen die klanten hebben van de medewerkers op de winkelvloer: het vergt zowel een hoger kennisniveau als andere vaardigheden van de verkoper én manager. Als manager/leidinggevende ga je, met jouw team/collega’s, mee in deze veranderende setting. Hoe? Dat leer je in deze opleiding.

Dus, heb jij een functie als (assistent-) shopmanager of afdelingsmanager? Heb jij potentie om door te groeien naar een hogere managementrol of wil je jouw huidige rol beter kunnen uitvoeren? Dan is de Detex opleiding Manager jou op het lijf geschreven.

De driedaagse opleiding Manager is ontwikkeld voor iedereen binnen de retail die nét die stap extra wil zetten. Naast drie dagen opleiding, krijg je begeleiding bij het schrijven van jouw Persoonlijke Ontwikkelplan.

Enige kennis van de retail, taalniveau Nederlands B2 en tenminste een mbo4-vooropleiding zijn prettig om te hebben. Je kunt kiezen uit drie verschillende startmomenten.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

De opleiding Manager is bedoeld voor iedereen met een (toekomstige) leidinggevende functie in de mode-, schoenen en sportbranche, denk daarbij aan assistent-shopmanagers, shopmanagers of afdelingsmanagers. Maar ook medewerkers met vergelijkbare rollen in de retail zijn van harte welkom.

 

Inhoud van deOpleiding

Wat leert de deelnemer?

  • verschillende leiderschapsstijlen en wanneer je welke toepast
  • het geven van feedback
  • samenwerken en coachend leidinggeven
  • resultaatgericht werken
  • communicatiestijlen (er wordt een persoonlijke DISC analyse voorafgaand aan de opleiding afgenomen)
  • effectieve communicatie/o.a sollicitatiegesprekken en slecht nieuws gesprekken
  • Een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) is niet iets wat je leert maar wel opstelt samen met de trainer.

De opleiding is zeer praktijkgericht en zal bestaan uit veel opdrachten en het ‘doen’. Er worden intervisiegroepjes samengesteld en/of buddy’s (afhankelijk van de samenstelling groepen).

De training duurt 3 dagen. Elke lesdag is van 9.30 – 16.30 uur.

 

Doel en diploma

Buiten de lesdagen om ben je bezig met het opstellen van jouw eigen Persoonlijk Ontwikkelplan, waarbij je begeleiding krijgt van de trainer.

Het erkende Detex- diploma ontvang je na goed afronden van de opleiding Manager.

Trainingsdata

Deze opleiding is op dit moment volgeboekt. U kunt uw e-mail adres hieronder achterlaten om direct op de hoogte gesteld te worden als het mogelijk is om weer in te schrijven voor deze opleiding.

Locatie

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 1250 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Tarief is een indicatie. Wordt vastgesteld zodra opleiding is gepland (bekend medio december 2022).

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

2.312

Cursisten gingen je voor

Inschrijven

Inschrijven Manager