Werken bij Detex

Over Detex

Klanten boeien en binden en de omzet verhogen is een constante uitdaging in fashion retail. Hoe krijg en houd je de collectie up-to-date, de inrichting actueel, de instore verkoop in balans met online verkoop en personeel met de juiste kennis en vaardigheden? Detex stelt deze totaalaanpak centraal in al haar opleidingen, voor een optimale performance in de winkel.

Kennis en vaardigheden

Met onze jarenlange praktijkervaring leren we medewerkers, managers en eigenaren in zowel de breedte als diepte te kijken. Alle opleidingen omvatten het totaal aan kennis en vaardigheden dat nodig is op de winkelvloer: van klantvriendelijkheid en service en hospitality, styling en visual merchandising, assortiments- en  textielwarenkennis tot inzicht in consumentengedrag. Doel is tevreden en trouwe klanten, meer omzet en meer conversie,  óók op de langere termijn.

Detex Opleidingen maakt samen met TMO, Fashion Business School deel uit van Stichting European Fashion Business School (EFBS). EFBS is een opleidingsinstituut dat zich richt op het professionaliseren van de modebranche.

Onze vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Ben jij er van overtuigd dat jij helemaal bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, maar staat er geen vacature online die bij jou aansluit? Stuur dan je contactgegevens en je cv (open sollicitatie) naar info@detex.nl.