Trends & Imago Styling – 1 dag

Tijdens de training Trends & Imago Styling word je zo opgeleid dat je een professioneel mode advies kan geven op maat. Je leert over de geschiedenis van mode en het verschil in bepaalde stijlen, zodat je de klant optimaal kunt adviseren. Na het volgen van deze training beschik je over de kennis van een ware kledingstylist.

Deze training geeft je gratis toegang tot de bijbehorende e-learning.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze eendaagse training is geschikt voor iedereen die al werkzaam is in de branche en graag zijn of haar kennis wil verbreden op het gebied van trends, verschillende stijlen, het creëren van een look en het ontstaan van mode. Met deze cursus word je een professionele kledingstylist!

Inhoud van de training

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.

Je krijgt meer kennis en inzicht over verschillende mode stijlen. Je gaat dieper in op de onderwerpen kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes. Zo ben je na de training in staat om jouw klanten te voorzien van een persoonlijk en zeer professioneel advies.

Deze training geeft je gratis toegang tot de bijbehorende e-learning. Van een aantal onderdelen zal je gevraagd worden deze voorafgaand aan de trainingsdag door te nemen. Het grote voordeel: tijdens de trainingsdag kan dan meer aandacht aan de (winkel) praktijk en jouw vragen worden gegeven.

Certificaat

Indien je de training met goed gevolg afrondt, ontvang je het certificaat Detex Trends & Imago Styling

Praktische informatie

Hieronder zetten we de praktische informatie voor je uiteen, zoals de locatie, trainingsdata, kosten & inschrijving.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdatum is:

* Staat er geen passende datum (tussen)? Kies voor inschrijven en selecteer het (lege) veld zonder datum in het inschrijfformulier. Wij houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

* Data onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 249 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven kan tot uiterlijk 3 kantoordagen voor de startdatum

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Wat houdt de training Trends & Imago Styling in?

Wat is mode nu eigenlijk? Wanneer is iets mode en hoe ontstaat een trend? Als adviseur in de mode is het handig als je kennis hebt van de geschiedenis van mode en verschillende stijlen. Verder behandelt de training Trends & Imago Styling de onderwerpen kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes. Met deze kennis kun je de klant voorzien van een professioneel advies op maat, vanuit jouw rol als kledingstylist.

Wat zijn de voordelen van training Trends & Imago Styling via Detex Opleidingen?

Detex Opleidingen is de enige officieel erkende opleider van de modebranche. Je weet bij ons dus zeker dat je professioneel opgeleid wordt en de juiste vakkennis krijgt aangeboden. In de cursus Trends & Imago Styling leer je exact wat er voor nodig is om als (kleding)stylist aan de slag te gaan!

De voordelen voor jou op een rijtje: 

  • Deskundig en betrouwbaar advies van experts met jarenlange ervaring.
  • Je ontwikkelt de benodigde vaardigheden van een (kleding)stylist.
  • Je vergroot je kennis over mode, zodat je een goed opgebouwd advies kunt geven aan je klant.

Schrijf je in voor de training Trends & Imago Styling!

Schrijf je gemakkelijk in voor de training Trends & Imago Styling en verzeker jezelf van een plekje voor de eerstvolgende trainingsdatum. Al meer dan 400 cursisten gingen je voor!

431

Cursisten gingen je voor