Opleiding Mode Adviseur (e-learning)

Heb jij iets met mode en wil jij als echte specialist aan de slag binnen de fashion retail? Met de e-learning Mode Adviseur krijg je toegang tot de meest actuele kennis voor een succesvolle baan in de mode- en textielbranche. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat de klant op de juiste manier te adviseren. Je leert alles over kleding, stoffen, styling en trends. Belangrijker nog: de e-learning is heel praktisch, je leert de opgedane kennis direct te vertalen naar voordelen en dus meerwaarde voor de klant. Als je al in een kledingwinkel werkt, is deze opleiding ook iets voor jou. Na het doorlopen van de e-learning kan je deelnemen aan het examen Mode Adviseur. Daar dien je je wel voor in te schrijven. Geslaagd? Dan ben jij de trotse bezitter van het diploma Detex Mode Adviseur.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die flexibel wil studeren; je kunt dus aan de slag op tijden die voor jou het beste passen.
Ben jij een store manager, verkoopmedewerker, inkoper of visual marketeer? Dan is deze e-learning voor jou een uitkomst.
Of als jij een carrière nastreeft in de fashion retail dan kun je met deze e-learning en het daarbij behorende diploma een hele mooie eerste stap zetten.

Inhoud van de e-learning

De e-learning Mode Adviseur bestaat uit vijf modules:

  1. Sales & Hospitality
  2. Textielwarenkennis
  3. Visual Marketing
  4. Assortimentskennis
  5. Trends & Imago Styling

De theorie wordt in veel gevallen ondersteund met beeldmateriaal, filmpjes en/of tips.
De inloggegevens zijn 12 maanden geldig.

 

Doel en diploma

Na het afronden van de opleiding Mode Adviseur weet je alles over de eigenschappen van kleding en hoe je dit kunt vertalen naar de voordelen voor de klant. Je bent onder andere in staat om professioneel advies op maat te geven, je weet hoe je de winkel en etalage het beste vorm kunt geven en je beschikt over de juiste verkoopvaardigheden om meer sales te genereren.

Indien je het examen met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma Detex Mode Adviseur. Mocht je het examen niet halen, dan mag je herkansen.

Praktische informatie

Hieronder zetten we de praktische informatie voor je uiteen, zoals de trainingsdata, locatie, kosten en inschrijving.

Trainingsdata

Je kunt op elk gewenst moment starten met de e-learning.
Deze e-learning is volledig gebaseerd op zelfstudie.

Locatie

Deze opleiding wordt aangeboden als e-learning.

Kosten

De kosten zijn € 495,= p.p. excl. BTW, excl. examen/herkansing, incl. uitgebreide stofstalenset (88 stuks) met stofomschrijving, loep en kleurenkaart.

Je ontvangt van ons een factuur. De inloggegevens voor de e-learning worden verzonden nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

650

Cursisten gingen je voor