training Basistraining Schoenen – 1 dag

Als je als verkoper net start in de schoenen is enige basiskennis over schoenen en de verkoop zeer essentieel. Maar ook voor verkopers die al jaren in de schoenenbranche werken, is enige opfrissing van kennis vaak welkom. Deze training zal ingaan op de voornaamste onderwerpen, zoals gegeven tijdens de cursus “Schoen Adviseur”.

Denk hierbij aan de onderwerpen materialen, maakwijze, pasvorm, dames en herenschoenen en de verkoop van onderhoudsmiddelen. Uiteraard speelt ook het commerciële proces in alle onderwerpen een belangrijke rol.

Inschrijven

De training

Voor wie?

De Basistraining Schoenen is voor iedere werknemer die net gaat starten of al jarenlang werkzaam is binnen de schoenenbranche en graag de kennis weer wil ophalen. Tijdens deze training leert de medewerker de basiskennis m.b.t. schoenen en alles wat daarbij komt kijken om de klant op de juiste manier te adviseren bij de aankoop van een paar schoenen.

Inhoud van detraining

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.

De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld tijdens de training:
• Actuele ontwikkelingen op het gebied van schoenen
• Commercieel proces / verkoopvaardigheden
• Materiaal- en schoenkennis
• Pasvorm
• Dames- en herenschoenen

Doel en diploma

Na het afronden van deze training heeft de werknemer basiskennis (materialen, maakwijze, pasvorm, benaming schoenmodellen en onderhoud) waarmee hij/zij de klant kan adviseren tijdens de verkoop van schoenen. Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een certificaat Basistraining Schoenen.

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland. U kunt uw gegevens via het inschrijfformulier achterlaten om direct op de hoogte gesteld te worden als het mogelijk is om in te schrijven.

Locatie

Cast Nieuwegein

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 225 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

160

Cursisten gingen je voor