Basistraining Schoenen – 1 dag

Als je als verkoper net start in de schoenen is enige basiskennis over schoenen en de verkoop zeer essentieel. Ook voor verkopers die al jaren in de schoenenbranche werken, is enige opfrissing van kennis vaak welkom. De basistraining Schoenen zal ingaan op de voornaamste onderwerpen, welke aan bod komen in de opleiding Schoen Adviseur. Denk hierbij aan de onderwerpen materialen, maakwijze, pasvorm, dames- en herenschoenen en de verkoop van onderhoudsmiddelen. Uiteraard speelt ook het commerciële proces in alle onderwerpen een belangrijke rol.

Inschrijven

De training

Voor wie?

De Basistraining Schoenen is voor iedere werknemer die net gaat starten of al jarenlang werkzaam is binnen de schoenenbranche en graag de kennis weer wil ophalen. Tijdens deze training leert de werknemer de basiskennis met betrekking tot schoenen en alles wat daarbij komt kijken om de klant op de juiste manier te adviseren bij de aankoop van een paar schoenen.

Inhoud van de training

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.

De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld tijdens de training:
• Actuele ontwikkelingen op het gebied van schoenen
• Commercieel proces / verkoopvaardigheden
• Materiaal- en schoenkennis
• Pasvorm
• Dames- en herenschoenen

Doel en diploma

Na het afronden van deze training heeft de werknemer basiskennis (materialen, maakwijze, pasvorm, benaming schoenmodellen en onderhoud) waarmee hij/zij de klant kan adviseren tijdens de verkoop van schoenen. Iedere deelnemer die de training met goed gevolg afrondt, ontvangt het certificaat Detex Basistraining Schoenen.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdata zijn:

* Staat er geen passende datum (tussen)? Kies voor inschrijven en selecteer het (lege) veld zonder datum in het inschrijfformulier. Wij houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

* Data onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Locatie

Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

Routebeschrijving en OV

CAST Nieuwegein

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 225 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven kan tot uiterlijk 3 kantoordagen voor de startdatum.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

160

Cursisten gingen je voor