e-learning Visual Marketing

De e-learning Visual Marketing richt zich op de customer journey. Wat ziet de klant van jouw winkel voordat hij/zij daadwerkelijk de winkel binnen stapt?! en, Hoe kun je dat beïnvloeden zodat een klant uiteindelijk wordt verleidt om tot een aankoop over te gaan?
Deze e-learning is iets voor jou als je op zoek bent naar meer kennis over dit vakgebied en wil weten hoe jij impact kunt maken met Visual Marketing.

Ben jij onderdeel van een VM team of ga jij aan de slag als marketeer in de fashion retail? Dan is (extra) kennis over Visual Marketing ook van belang.

Deze e-learning heeft veel theorie afgewisseld met foto’s en filmpjes. Er is begeleiding vanuit DETEX. Dat wil zeggen dat je vragen kunt stellen.
Deze e-learning kun je afsluiten met een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht ontvang je bij voldoende resultaat een Detex verklaring behorende bij deze module. Deze opdracht mag je één keer herkansen.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die al werkzaam is in de branche en graag zijn of haar kennis wil verbreden op het gebied van Visual Marketing.

Inhoud van de training

Tekst is verrijkt met foto’s en enkele videos.

De volgende 7 hoofdstukken komen aan bod:

  1. Customer Journey
  2. Het DNA van het Retailconcept
  3. De klant
  4. Customer Attention
  5. Customer Interest
  6. Customer Desire
  7. Customer Action

Let op: je dient deze e-learning in 6 maanden af te ronden.

Doel en diploma

Deze e-learning kun je afsluiten met een test en een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht verzorgen wij voor jou de Detex deelnameverklaring behorende bij deze opleiding.

Trainingsdata

Anytime

Locatie

Anywhere

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 149 excl. BTW..

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

1229

Cursisten gingen je voor