e-learning Textielwarenkennis

In deze e-learning krijg je meer kennis over het uiterlijk en de eigenschappen van textiel en ga je dieper in op onderwerpen als grondstoffen, garens, constructie van stoffen en de veredeling.
De kennis die je opdoet is zowel bij de inkoop als verkoop van groot belang.
Je leert om een stof te beoordelen op de juiste kwaliteit, het juiste uiterlijk en de juiste eigenschappen die nodig zijn voor het maken van een bepaald kledingstuk. Het uiterlijk en de eigenschappen van textiel zijn immers afhankelijk van de grondstoffen, de manier waarop het garen is gemaakt, de manier waarop de stof is gemaakt en hoe de stof is veredeld.

Het onderwerp duurzaamheid komt ook aan de orde.

Deze e-learning heeft veel theorie afgewisseld met foto’s en filmpjes. Er is begeleiding vanuit DETEX. Dat wil zeggen dat je vragen kunt stellen.
Deze e-learning kun je afsluiten met een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht ontvang je bij voldoende resultaat een Detex verklaring behorende bij deze module. Deze opdracht mag je één keer herkansen.

En, tot slot, wij sturen jou een kleurenkaart, een loep, een stofstalenset met stofomschrijving toe. Deze middelen gebruik je tijdens de e-learning.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die al werkzaam is in de branche en graag zijn of haar kennis wil verbreden op het gebied van Textielwaren.

Inhoud van de training

In deze e-elearning is tekst is verrijkt met foto’s en enkele videos.

De volgende 7 hoofdstukken komen aan bod:

  1. Grondstoffen
  2. Garens
  3. Constructie van stoffen
  4. Veredelen
  5. Etikettering
  6. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen/Duurzaamheid
  7. Labtesten

Let op: je dient deze e-learning in 6 maanden af te ronden.

Doel en diploma

Deze e-learning kun je afsluiten met een test en een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht verzorgen wij voor jou de Detex deelnameverklaring behorende bij deze opleiding.

Trainingsdata

Anytime,
doorlooptijd 6 maanden.

Locatie

Anywhere

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 175 excl. BTW. inclusief lesmateriaal..

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

1229

Cursisten gingen je voor