e-learning Trends & Imago Styling

Tijdens de e-learning Trends & Imago Styling komt veel relevante theorie aan de orde en word je zo opgeleid dat je een professioneel mode advies kan geven. Welke kledingstijl adviseer jij de klant?
Om jouw verhaal compleet te maken leer je ook over de geschiedenis van mode en het verschil in bepaalde stijlen. Na het volgen van deze e-learning over styling beschik je over de kennis van een ware kledingstylist.

Deze e-learning heeft veel theorie afgewisseld met foto’s en filmpjes. Er is begeleiding vanuit Detex. Dat wil zeggen dat je vragen kunt stellen.
Deze e-learning kun je afsluiten met een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht ontvang je bij voldoende resultaat een verklaring Detex Trends & Imago Styling. Deze opdracht mag je één keer herkansen.

Tip:
De (fysieke) Detex trainingen/e-learnings Textielwarenkennis en Assortimentskennis zijn (voor een stylist) ook heel relevant om jouw kennis naar een nog hoger niveau te tillen.

Inschrijven

kleding opleiding

De training

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die al werkzaam is in de branche en graag zijn of haar kennis wil verbreden op het gebied van trends, verschillende stijlen, het creëren van een look en het ontstaan van mode. Met deze cursus word je een professionele kledingstylist!

Inhoud van de training

Deze e-learning is verrijkt met foto’s en enkele video’s.

De volgende 5 hoofdstukken komen aan bod:

  • Trends
  • Geschiedenis van de mode
  • Mode stijlen
  • Het uiterlijk van kleding
  • Styling

Let op: je dient deze e-learning in 6 maanden af te ronden.

Doel en diploma

Deze e-learning kun je afsluiten met een test en een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht verzorgen wij voor jou de Detex verklaring behorende bij deze opleiding.

Trainingsdata

Anytime

Locatie

Anywhere

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 149 excl. BTW..

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

924

Cursisten gingen je voor