e-learning Trends & Imago Styling

Tijdens de e-learning Trends & Imago Styling komt veel relevante theorie aan de orde en word je zo opgeleid dat je een professioneel mode advies kan geven. Welke kledingstijl adviseer jij de klant?
Om jouw verhaal compleet te maken leer je ook over de geschiedenis van mode en het verschil in bepaalde stijlen. Na het volgen van deze e-learning over styling beschik je over de kennis van een ware kledingstylist.

Deze e-learning heeft veel theorie afgewisseld met foto’s en filmpjes. Er is begeleiding vanuit Detex. Dat wil zeggen dat je vragen kunt stellen.
Deze e-learning kun je afsluiten met een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht ontvang je bij voldoende resultaat een verklaring Detex Trends & Imago Styling. Deze opdracht mag je één keer herkansen.

Tip:
De (fysieke) Detex trainingen/e-learnings Textielwarenkennis en Assortimentskennis zijn (voor een stylist) ook heel relevant om jouw kennis naar een nog hoger niveau te tillen.

Inschrijven

kleding opleiding

De training

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die flexibel wil studeren; je kunt dus aan de slag op tijden die voor jou het beste passen.
Ben jij een store manager, verkoopmedewerker, inkoper of visual marketeer? Dan is deze e-learning voor jou een uitkomst.
Of als jij een carrière nastreeft in de fashion retail dan kun je met deze e-learning en de daarbij behorende verklaring een hele mooie eerste stap zetten.

Inhoud van de e-learning

Deze e-learning is verrijkt met foto’s en enkele video’s.

De volgende 5 hoofdstukken komen aan bod:

  • Trends
  • Geschiedenis van de mode
  • Mode stijlen
  • Het uiterlijk van kleding
  • Styling

 

Verklaring

Deze e-learning kun je afsluiten met een inleveropdracht. Bij voldoende resultaat ontvang je een Detex verklaring Trends & Imago Styling.

Praktische informatie

Hieronder zetten we de praktische informatie voor je uiteen, zoals de trainingsdata, locatie, kosten en inschrijving.

Trainingsdata

Je kunt op elk gewenst moment starten met de e-learning.
Deze e-learning is volledig gebaseerd op zelfstudie.

Locatie

Deze opleiding wordt aangeboden als e-learning.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 149 excl. BTW..

Je ontvangt van ons een factuur. De inloggegevens voor de e-learning worden verzonden nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven. De inloggegevens zijn 6 maanden geldig.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

924

Cursisten gingen je voor