e-learning Sales & Hospitality

Tijdens de e-learning Sales & Hospitality word je opgeleid tot professioneel verkoper.
Voor werkgevers zijn goede vakmensen enorm waardevol. En verkopen is een vak. Een vak dat je kunt leren.

Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit. Maar hoe stem je jouw pitch af op de klant die voor je staat? Er zijn best wel wat verschillende type klanten en het helpt enorm als je dat goed kunt inschatten. Met deze e-learning ontwikkel je dat vermogen.
Maar er komt nog veel meer aan de orde dat relevant is voor jouw werk als verkoopadviseur. Dus als jij wil weten hoe je jouw baan nog leuker kunt maken…schrijf je dan in voor deze e-learning.

Deze e-learning heeft veel theorie afgewisseld met foto’s en filmpjes. Er is begeleiding vanuit Detex. Dat wil zeggen dat je vragen kunt stellen.
Deze e-learning kun je afsluiten met een inleveropdracht. Na inlevering van de opdracht ontvang je bij voldoende resultaat een verklaring Detex Sales & Hospitality. Deze opdracht mag je één keer herkansen.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die flexibel wil studeren; je kunt dus aan de slag op tijden die voor jou het beste passen.
Ben jij een store manager, verkoopmedewerker, inkoper of visual marketeer? Dan is deze e-learning voor jou een uitkomst.
Of als jij een carrière nastreeft in de fashion retail dan kun je met deze e-learning en de daarbij behorende verklaring een hele mooie eerste stap zetten.

Inhoud van de e-learning

De volgende 4 hoofdstukken komen aan bod:

  1. De gemotiveerde verkoper
  2. Hoe shopt de klant tegenwoordig?
  3. Wat verwacht de klant van jou?
  4. De vier fasen van het commerciële proces

 

Verklaring

Deze e-learning kun je afsluiten met een inleveropdracht. Bij voldoende resultaat ontvangt je een verklaring Detex Sales & Hospitality.

Praktische informatie

Hieronder zetten we de praktische informatie voor je uiteen, zoals de locatie, trainingsdata, kosten & inschrijving.

Trainingsdata

Je kunt op elk gewenst moment starten met de e-learning.
Deze e-learning is volledig gebaseerd op zelfstudi

Locatie

Deze opleiding wordt aangeboden als e-learning.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 149 excl. BTW.

Je ontvangt van ons een factuur. De inloggegevens voor de e-learning worden verzonden nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven. De inloggegevens zijn 6 maanden geldig.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

2357

Cursisten gingen je voor