Een duurzamere Mode-Retail moet!
Hoe haak jij aan?

Detex helpt je met het leveren van een positieve bijdrage aan verduurzaming van de fashion sector. Wij hebben een actiegericht team met specialisten uit de sector voor je klaar staan. Ons team ondersteunt je bij het bepalen van een strategische koers en de vertaling daarvan naar een hands-on beleid voor de winkel.

Detex beschikt daarnaast vanuit het Next Fashion Retail initiatief over veel praktische kennis.
Met deze kennis kunnen medewerkers de klant (ook de interne klant) meenemen in het verhaal achter het duurzame assortiment en overtuigen tot aanschaf daarvan.

Voor wie?
Alle retailers die willen verduurzamen. Zowel online als offline.
Wat?
Verduurzaming van jouw bedrijf, van inkoop tot en met verkoop.
Waarom?
Werk aan een nieuw toekomstbestendig businessmodel. Verhoog de goodwill bij klanten en medewerkers!
Hoe?
We houden het eenvoudig en leggen de focus op textiel. We maken daarbij gebruik van de R-ladder: Reduce – Reuse – Recycle.
Door?
Aangeboden door Detex in samenwerking met Modint, Cube Retail en Myrtelogie.

 

Het is niet te missen; vrijwel dagelijks zijn er berichten over de noodzaak om de textiel- en fashionsector te verduurzamen. Er is wetgeving waaraan je moet voldoen. De klant wil wel maar koopt (nog) niet. Bovendien is er veel aanbod van manieren om verduurzaming aan te pakken. In de praktijk weerhoudt dat sommige retailers om met dit thema aan de slag te gaan.

Gelukkig zijn er al veel mooie initiatieven en best practices vanuit de sector. Soms omdat de wetgever daar om vraagt maar ook vanuit een eigen motivatie en kernwaarde. Wat deze initiatieven kenmerkt? Zij zien een nieuw toekomstbestendig businessmodel en zijn gewoon begonnen!

Wil jij dit ook? Wij begeleiden je om de strategische koers voor verduurzaming te bepalen en deze te vertalen naar een hands-on beleid voor de winkel, offline en online.

Nieuwsgierig hoe wij jou kunnen helpen met het leveren van een positieve bijdrage aan verduurzaming van de fashion sector?

Stuur dan nu een e-mail naar info@detex.nl of bel: 0343 412 410

Over Next Fashion retail

Over de R-ladder

Ik wil graag contact

Heb je interesse in een incompany training of opleiding? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen persoonlijk te bespreken. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.