opleiding Manager

De opleiding Manager is bedoeld voor (assistent-)shopmanagers die het beste rendement uit hun winkel en de medewerkers willen halen. Je leert over alle aspecten waar een shopmanager in het aansturen van een winkel mee te maken heeft. Zo heb je als leidinggevende het vermogen nodig om medewerkers te begeleiden en te coachen. Om leiderschap te toetsen, wordt doorgaans gekeken naar zaken als omzet en arbeidsproductiviteit. Daarom moet je als shopmanager diverse vaardigheden op de juiste manier weten te combineren.

Inschrijven


					

De opleiding

Voor wie?

De opleiding Manager is bedoeld voor (assistent) shopmanagers, die het beste uit hun winkel en medewerkers willen halen. Voor deze opleiding is het wenselijk om een diploma Adviseur en/of Specialist te hebben. Dit is echter geen vereiste, omdat deze opleiding zich primair richt op de managementvaardigheden.

Inhoud van de opleiding

De opleiding duurt 6 dagen. Waarin de volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Doelen stellen/ plannen
 • Time management
 • Uitvoeren
 • Feedback als manager/coach
 • Gespreksvoering
 • Conflicthantering
 • Cross channel

Doel en diploma

Met deze opleiding leren shopmanagers de verschillende stappen die ze moeten doorlopen om de gewenste resultaten op alle vlakken te realiseren. Na elke les ontvangt de cursist een opdracht. Aan het eind van de 6 dagen zal er een bedrijfsbezoek plaats vinden om te beoordelen of de opleiding succesvol is geweest. Indien deze opdrachten worden afgerond ontvangt de cursist het diploma DETEX Manager.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 6 dagen. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 1570 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Nadat ik bij Detex de opleiding Schoen Adviseur had gevolgd, kreeg ik van mijn werkgever de kans om mijn functie uit te breiden. Ik heb tijdens de opleiding Manager geleerd hoe ik als schakel kan fungeren tussen directie en personeel. Ik leerde niet alleen leidinggeven, maar ook kijken naar mensen. Wat heeft iemand nodig om het beste uit zichzelf te halen maar ook wat ik zèlf nodig heb om een goede manager te worden. De Detex trainers komen uit diverse management functies en weten waar ze het over hebben. Doordat tijdens de lessen theorie met praktijk wordt gecombineerd en je direct feedback krijgt weet je waar je aan toe bent. Ik merk dat ik nu veel zekerder ben in mijn functie en dit heeft ook weer een positieve uitwerking op de werkvloer.

Noortje Kluijtmans- van Boekel

Van Mierlo Schoenen

900

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande trainingen, modules en workshops zijn aan deze opleiding gerelateerd

Trainingen

 • Textielwarenkennis Specialist

  Tijdens de training leer je beoordelen of een stof de juiste kwaliteit, het juiste uiterlijk en de juiste eigenschappen bezit voor het maken van een bepaald kledingstuk en natuurlijk ook of de stof aansluit bij de koopwens van de klant.

 • De Nieuwe Verkoper

  Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit.

Modules

 • De Nieuwe Verkoper

  Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit.

 • Visual Merchandising

  De module Visual Merchandising richt zich op het zo optimaal mogelijk inrichten van de winkel.

 • Assortimentskennis

  Om klanten goed te adviseren, is het belangrijk om te weten waaruit de collectie bestaat.

Workshops

 • De Nieuwe verkoper

  Je leert hoe je met een aantal vragen erachter kunt komen waar de klant naar op zoek is.

 • Cross Channel

  Om de juiste keuzes te maken als ondernemer of als shopmanager is het van belang je te verdiepen in het veranderende gedrag van de klant.

Voor werkgevers

In Company opleiding op maat

Heeft uw bedrijf de juiste manager op de winkelvloer? Met de opleiding Manager hebben uw shopmanagers de juiste basis om het beste rendement uit hun winkel en de medewerkers te halen. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Detex traint al meerdere jaren bij Speksnijder Mode. Detex denkt mee met het ontwikkelingen van een nieuwe In Company training op maat, samen met het Management Team en ikzelf, wordt dit erg positief ervaren. Door het meedenkend vermogen en de vertrouwensband die wij hebben opgebouwd met Detex, ontstaat er een effectieve training die ook heel positief door onze medewerkers wordt ontvangen. Dit geeft ons personeel weer handvaten om te blijven ontwikkelen en meer uit onze winkels te halen.

Teunis Speksnijder

Eigenaar, Speksnijder Mode