Opleiding Manager

De opleiding Manager is bedoeld voor (assistent-)shopmanagers die het beste rendement uit hun winkel en de medewerkers willen halen. Je leert over alle aspecten waar een shopmanager in het aansturen van een winkel mee te maken heeft. Zo heb je als leidinggevende het vermogen nodig om medewerkers te begeleiden en te coachen. Om leiderschap te toetsen, wordt doorgaans gekeken naar zaken als omzet en arbeidsproductiviteit. Daarom moet je als shopmanager diverse vaardigheden op de juiste manier weten te combineren.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

De opleiding Manager is bedoeld voor (assistent) shopmanagers, die het beste uit hun winkel en medewerkers willen halen. Voor deze opleiding is het wenselijk om een diploma Adviseur en/of Specialist te hebben. Dit is echter geen vereiste, omdat deze opleiding zich primair richt op de managementvaardigheden.

Inhoud van de Opleiding

Elke dag is van 10.00 – 17:00 uur.
Tijdens de lessen worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Doelen stellen/ plannen
  • Time management
  • Uitvoeren
  • Feedback als manager/coach
  • Gespreksvoering
  • Conflicthantering
  • Cross channel

 

Doel en diploma

Met deze opleiding leren shopmanagers de verschillende stappen die ze moeten doorlopen om de gewenste resultaten op alle vlakken te realiseren. Na elke les ontvangt de cursist een opdracht. Aan het eind van de 6 dagen zal er een bedrijfsbezoek plaats vinden om te beoordelen of de opleiding succesvol is geweest. Indien deze opdrachten worden afgerond ontvangt de cursist het diploma DETEX Manager.

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland. U kunt uw e-mail adres hieronder achterlaten om direct op de hoogte gesteld te worden als het mogelijk is om in te schrijven.

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 1585 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

2.000

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Inschrijven Manager