workshop Cross Channel

Steeds meer Nederlanders kopen producten via het internet. Gemak, tijdsbesparing, prijsvergelijking en productinformatie zijn de belangrijkste reden voor een consument om online te kopen in plaats van in de fysieke winkel. Toch blijkt de consument een voorkeur te hebben voor de beleving in de fysieke winkel. De meeste consumenten willen hun aankopen zowel online als offline doen. Wat ook een opvallende ontwikkeling is, is het mobiel shoppen: m-commerce. Bijna alle smartphone gebruikers gebruikt wel eens zijn telefoon tijdens het winkelen. Om de juiste keuzes te maken als ondernemer of als shopmanager is het van belang je te verdiepen in het veranderende gedrag van de klant. Om erachter te komen welke tools ingezet moeten worden om de klant vaker terug te zien, moet eerst de klantreis (customer journey), van het oriëntatiemoment tot de aankoop inzichtelijk worden.

Inschrijven


					

De workshop

Voor wie?

Een workshop is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere workshop is gericht op actuele vragen en onderwerpen die in het werk van de deelnemer een rol kunnen spelen.

Inhoud van de workshop

Deze workshop is een korte verdieping op een redelijk nieuw fenomeen Cross Channel. De workshop richt zich voornamelijk op de mogelijkheden van Cross Channel en hoe je de beste strategie kan bepalen voor jouw winkel.

Doel en diploma

Iedere deelnemer die de workshop met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 89 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

20

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, modules en trainingen zijn aan deze workshop gerelateerd

Trainingen

 • De Nieuwe Verkoper

  Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit.

 • Jeans Adviseur

  Tijdens de training Jeans Verkoper leer je alles over de eigenschappen van jeans en hoe je dit kunt vertalen naar voordelen voor de klant.

 • Jeans Specialist

  Tijdens deze training gaan we in op vooral de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen.

Modules

 • De Nieuwe Verkoper

  Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit.

 • Visual Merchandising

  De module Visual Merchandising richt zich op het zo optimaal mogelijk inrichten van de winkel.

 • Imago Styling

  Wat is mode nu eigenlijk? Wanneer is iets mode en hoe ontstaat een trend?

opleidingen

 • Manager

  De opleiding Mode Manager is bedoeld voor (assistent-)shopmanagers die het beste rendement uit hun winkel en de medewerkers willen halen.

 • Mode Adviseur

  Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

 • Schoen Adviseur

  Schoen Adviseur is de basisopleiding voor mensen die in schoenenbranche werken.

Voor werkgevers

In Company workshop op maat

Met de workshop Cross Channel hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Wij zijn een leverancier in werkkleding. Wij leveren aan dealers en tussenhandelaren en zij verkopen ons product door naar de daadwerkelijke klant. Wij merkten dat onze dealers en tussenhandelaren te weinig kennis hadden over onze producten. Hierdoor zijn wij in samenwerking met Detex een cursus gaan aanbieden de ‘Tricorp Campus’. De cursus wordt verzorgd door een ervaren Detex trainer in warenkennis en productie. Intern zijn we gestart met twee Pilots om de puntjes nog op de i te zetten. Vervolgens zijn we in maart 2013 gestart met het aanbieden van deze cursus bij onze klanten. De cursus werd heel positief ontvangen en begon gelijk storm te lopen. Nu geven wij maandelijks deze training bij ons in Rijen en gaan we ongeveer 5 keer per jaar bij klanten langs met onze Tricorp Camper en wordt de cursus op locatie van de klant verzorgd. In samenwerking met Detex hebben wij deze cursus kunnen ontwikkelen, nu weten we dat onze dealers en tussenhandelaren hierdoor beter hun klanten te woord kunnen staan en beter klachten kunnen afhandelen.

Robbert Maas

Marketing & Sales, Tricorp