training Woonmode Specialist – 3 dagen

De training Woonmode Specialist is ontwikkeld voor iedereen die, bijvoorbeeld als verkoop- of inkoopadviseur, in de woonmodebranche werkt. Aan de hand van de customer journey leert de deelnemer alle belangrijke facetten van materiaal, kleur, vorm, stijl, sfeer & trends binnen de woninginrichting. De productkennis en vakkennis wordt gekoppeld aan stylingadvies, het geleerde is in de dagelijkse praktijk direct én resultaatgericht toepasbaar. Deelnemers leren o.a. de juiste argumenten op precies het juiste moment in het verkoopgesprek te gebruiken.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die werkzaam is in de woonmode- of lifestylebranche of daarin werkzaam wil zijn.

Inhoud van detraining

De training duurt 3 dagen. Verwacht een tijdsinvestering van ongeveer 24 uur.
De stof wordt in 4 modules behandeld. Elke dag is van 10.00 – 17:00 uur.

De praktisch ingestoken lessen met veel interactie en opdrachten worden verzorgd door een Detex-trainer met jarenlange ervaring in de woonmode- branche.

Doel en diploma

Na het succesvol afronden van deze training ontvangt de deelnemer het door de branche erkende certificaat Detex Woonmode Specialist.

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland. U kunt uw e-mail adres hieronder achterlaten om direct op de hoogte gesteld te worden als het mogelijk is om in te schrijven.

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 525 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

50

Cursisten gingen je voor