training Visual Merchandising – 1 dag

Bij de module Visual Merchandising leert de adviseur het zo optimaal mogelijk presenteren van een product. Een juiste communicatie door een overzichtelijk winkelbeeld en winkelbeleving om verkoop te stimuleren. We behandelen de kernwaarde voor de eerste vierkante meters: het opvallen op straat met je exterieur, een goede etalage, een commerciële entree en een goede eerst zichtlijn. Vervolgens leren we hoe dit toegepast wordt in de praktijk. De medewerkers leren collectie voor de eerste vierkante meters, in een bepaalde compositie, duidelijk, aantrekkelijk en in één stijl te presenteren met praktische aanwijzingen.

 

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze 1-daagse training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Deze training is onderdeel van de volledige opleiding Mode Adviseur. De training Visual Merchandising is voor iedereen die kennis wil opdoen in dit onderdeel.

Inhoud van de training

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.

Deze training is een verdieping op het onderdeel Visual Merchandising. Tijdens de training  krijg je meer kennis en inzicht over het optimaal inrichten van de winkel.

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdatum is:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 175 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Ik heb deelgenomen aan de training Textielwarenkennis en vond het heel erg leerzaam. Voor de training had ik nog helemaal geen kennis van stoffen, waardoor het wel veel leerstof was voor drie dagen, maar dat maakte het niet minder interessant. Nu kan ik in het bedrijf van mijn ouders beter klanten te woord staan en uitleggen waarom iets zo is. Wij hadden een leuke groep die heel divers was, er waren zowel groothandelaren, kunstenaars als winkelmedewerkers aanwezig. De trainer was erg enthousiast en wist op een leuke manier de lesstof over te brengen, zij deelde haar ervaringen en was ook erg geïnteresseerd in alle deelnemers.

Charlaine Soester

Sales Knipidee International

300

Cursisten gingen je voor