training Visual Merchandising – 1 dag

Het beheersen van Visual Merchandising technieken is essentieel om potentiële klanten je winkel binnen te krijgen én gelijk een goede eerste indruk op hen te maken. In de training Visual Merchandising van Detex Opleidingen leer je hoe je de meest aantrekkelijke visuele weergave van je producten kunt bieden aan potentiële klanten, wat de beste winkelinrichting is en hoe je merchandising toepast om meer conversie te genereren. Al deze punten samen betekenen het verschil tussen een nieuwe klant en een verloren verkoop.

Inschrijven

De training

Voor wie is de training Visual Merchandising geschikt?

De training Visual Merchandising is ontwikkeld voor iedereen die in de fashionbranche werkt en geïnteresseerd is in een cursus visual merchandising, een cursus etaleren of een cursus winkelinrichting. Onze training Visual Merchandising combineert al deze facetten!

Inhoud van de training Visual Merchandising

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.
In de training Visual Merchandising komen verschillende onderwerpen aan bod.
Zo behandelen we:

  • Hoe presenteer je een product en een collectie zo optimaal mogelijk?
  • Hoe creëer je een overzichtelijk winkelbeeld?
  • Hoe stimuleer je de verkoop d.m.v. een fijne winkelbeleving voor de klant?
  • De belangrijkste kernwaarden voor de eerste vierkante meters: het opvallen op straat met je exterieur, een goede etalage, een commerciële entree en een goede eerst zichtlijn.
  • Aan welke eisen moet een succesvolle visual merchandiser voldoen?

Doel en certificaat na de training

Na het afronden van de training ben jij een echte Visual Merchandiser en weet je alles over het stimuleren van verkoop door middel van Visual Merchandising, het creëren van een overzichtelijk winkelbeeld en een fijne winkelbeleving. 

Indien je de training met goed gevolg aflegt, ontvang je het branche erkende Detex Certificaat Visual Merchandising. Onze enthousiaste en ervaren trainers staan voor je klaar!

Praktische informatie

Hieronder zetten we de praktische informatie voor je uiteen, zoals de locatie, trainingsdata en investeringskosten.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdata zijn:

* Staat er geen passende datum (tussen)? Kies voor inschrijven en selecteer het (lege) veld zonder datum in het inschrijfformulier. Wij houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

* Data onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 225 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Wat houdt de training Visual merchandising in?

In deze training draait het om het stimuleren van verkoop door Visual Merchandising: het creëren van een overzichtelijk winkelbeeld en winkelbeleving en het succesvol etaleren van de collectie. Je leert om nieuwe klanten aan te trekken en hen te motiveren om tot een aankoop over te gaan. Ook leer je hoe je een winkel het beste kunt indelen, zodat de klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken. We richten ons met name op de eerste vierkante meters van de winkel (zowel binnen als buiten).

Het doel van Visual Merchandising is om een optimale klantbeleving te bieden én uiteraard de verkoop in de winkel te maximaliseren.

Wat zijn de voordelen van een training Visual Merchandising via Detex Opleidingen?

Detex Opleidingen is de enige officieel erkende opleider van de modebranche. Je weet bij ons dus zeker dat je professioneel opgeleid wordt en de juiste vakkennis krijgt aangeboden. In de training Visual Merchandising combineren we kennis van etaleren, winkelinrichting en merchandising in één compacte cursus. 

De voordelen voor jou op een rijtje: 

  • Deskundig en betrouwbaar advies van experts met jarenlange ervaring.
  • Je combineert etaleren, winkelinrichting en merchandising in één professionele cursus.
  • Je leert de belangrijkste vaardigheden en eigenschappen om een succesvolle visual merchandiser te worden.

Schrijf je in voor de training Visual Merchandising!

Schrijf je in voor de training Visual Merchandising en leer alle ins en outs over winkelinrichting, etaleren en merchandising. Verzeker jezelf van een plekje voor de eerstvolgende training via de inschrijfknop hieronder. Al meer dan 300 cursisten gingen je voor!

 

Ik heb deelgenomen aan de training Textielwarenkennis en vond het heel erg leerzaam. Voor de training had ik nog helemaal geen kennis van stoffen, waardoor het wel veel leerstof was voor drie dagen, maar dat maakte het niet minder interessant. Nu kan ik in het bedrijf van mijn ouders beter klanten te woord staan en uitleggen waarom iets zo is. Wij hadden een leuke groep die heel divers was, er waren zowel groothandelaren, kunstenaars als winkelmedewerkers aanwezig. De trainer was erg enthousiast en wist op een leuke manier de lesstof over te brengen, zij deelde haar ervaringen en was ook erg geïnteresseerd in alle deelnemers.

Charlaine Soester

Sales Knipidee International

300

Cursisten gingen je voor