training Sales en Hospitality (Schoenen) – 1 dag

Sales & Hospitality daar gaat het hier over: Verkopen is een vak! Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit. Om een goede verkoper te zijn, heb je de juiste mentaliteit, gedegen vakkennis en geschikte verkoopvaardigheden nodig. In deze training staan de verschillende karaktereigenschappen van de verkoper centraal – denk aan eerlijkheid, flexibiliteit, enthousiasme en relativeringsvermogen – en de manier om daarmee om te gaan. Maar er is ook aandacht voor de verschillende fasen van het commerciële verkoopproces en de mate waarin de verkoper invloed kan uitoefenen op elke fase. De klant verwacht een optimale service, beleving, kennis van zaken, betrokkenheid en interactie, zowel online als offline. Het is belangrijk dat je als ‘de nieuwe verkoper’ inzicht hebt in het gedrag van deze klanten en daar op de juiste manier op kunt inspelen.

Deze training richt zich specifiek op de schoenenbranche en medewerkers van Schoenwinkels.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze 1-daagse training is voor iedereen die al werkzaam is in de schoenen gerelateerde retail.

 

 

Inhoud van detraining

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.
Doel is om jouw verkoopskills verder aan te scherpen. Ook een “moeilijke klant” kan een kopende klant worden.
Het LSD proces (Luisteren, samenvatten, doorvragen) is een van de technieken. Maar de impact van gastvrijheid als gedrag komt voorbij.
Dit en nog veel meer!

Doel en diploma

Indien je de training met goed gevolg aflegt, ontvang je het Detex certificaat Sales & Hospitality Schoenen. Onze enthousiaste en ervaren trainers staan voor je klaar.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdatum is:

* Staat er geen passende datum (tussen)? Kies voor inschrijven en selecteer het (lege) veld zonder datum in het inschrijfformulier. Wij houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

* Data onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Locatie

Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

Routebeschrijving en OV

CAST

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 225 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

750

Cursisten gingen je voor