training Jeans Specialist – 1 dag

Tijdens deze training gaan we in op vooral de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen. Na de training Jeans Productie kan jij op een professionele manier onderbouwen waarom de ene prijs van een jeans hoger is dan van de andere. We verdiepen ons in de technische en specialistische jeanskennis, eigenschappen van jeans vertalen naar voordelen voor de klant, duurzaamheid binnen de jeansbranche, positionering merken binnen de jeanswereld en advies op basis van jeans. Daarnaast leer je alles over het productieproces van jeans, zoals spinmethodes, verfmethodes, veredelingen, soorten wassingen en weeftechnieken.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere training is gericht op actuele vragen en onderwerpen die in het werk van de deelnemer een rol kunnen spelen.

Inhoud van detraining

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.

Deze training richt zich op de productie van jeans . Tijdens de training  krijg je meer kennis over de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen.

Doel en diploma

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

Er is nog geen datum gepland. Je kunt jouw gegevens via het inschrijfformulier achterlaten om direct op de hoogte gesteld te worden als een datum bekend is.

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 185 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

650

Cursisten gingen je voor