training Het nieuwe verkoopproces, gastvrij en doeltreffend

Je hebt je 1,5 meter maatregelen getroffen zodat je weer open kunt. Echter zie je dat je klanten buiten moeten wachten en niet alle klanten kunnen dat geduld opbrengen. Gevolg: ze lopen weg. Detex Opleidingen organiseert een online training die ondernemers in de mode-, schoen- en sportbranche direct gaat helpen met het verbeteren van het verkoopproces. Onze trainers Danielle Mulders en Suzanne van Tuil zijn experts op het gebied van retail, sales en hospitality. Deze training is een start om de juiste inzichten en kennis te krijgen waarmee je direct resultaat kunt behalen.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Je hebt je 1,5 meter maatregelen getroffen zodat je weer open kunt. Echter zie je dat je klanten buiten moeten wachten en niet alle klanten kunnen dat geduld opbrengen. Gevolg: ze lopen weg.

Hiermee zie je omzet letterlijk weglopen en dat terwijl je productiviteit al zo onder druk staat!
Je medewerkers doen hun best maar ook zij moeten wennen aan de 1,5 meter economie. Klanten nemen hun tijd om te passen, houden zich niet aan de afspraken en je personeel probeert zo goed en zo kwaad als het kan om alles in goede banen te leiden. Gastvrijheid overbrengen valt in deze situatie niet mee.

Inhoud van de training

In deze training zoomen we in op een aantal van bovenstaande aspecten, waarmee je direct resultaat kunt behalen.

  • Hoe communiceer je met de klant zodat deze blijft wachten?
  • Hoe help je de klant snel en doeltreffend zonder de gastvrijheid uit het oog te verliezen?
  • Hoe gaan je medewerkers om met “overtreders”?

Onze trainers Danielle Mulders en Suzanne van Tuil zijn experts op het gebied van retail, sales en hospitality. Deze training is een start om de juiste inzichten en kennis te krijgen waarmee je direct resultaat kunt behalen.

Doel

Na het afronden van deze Online training kan iedere ondernemer gelijk aan de slag om nieuwe inzichten en kennis toe te passen.

Trainingsdata

De online training het nieuwe verkoopproces, gastvrij en doeltreffend. Donderdag 2 juli van 9.00 uur tot 10.00 uur

Locatie

Deze online training via Microsoft Teams is op elke computer met een internetverbinding te volgen. Na inschrijving ontvangt u een e-mail met daarin de handleiding

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 25 p.p. excl. BTW.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Cursisten gingen je voor!