fbpx

training Een heldere kijk op duurzame mode en schoenen

Een andere manier van werken en het maken van duurzamere keuzes blijkt noodzakelijk. Modemerken werken hard om hun productieketens transparanter te maken en te verduurzamen. De retailer en met name het winkelpersoneel zijn hierin een belangrijke schakel richting de consument.

In deze workshop kom je in 1 dag meer te weten over duurzame mode en schoenen. Je krijgt helderheid en meer grip op de issues en vragen die spelen bij je klant met betrekking tot duurzaamheid. Tijdens deze dag word je verrast over hoe je duurzaamheid en verantwoord ondernemen in je dagelijks werk kunt toepassen: in het klantencontact; met sales; bij inkoop van collecties; inkoop van winkelpresentatie en marketing.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze training is geschikt voor alle verkoopmedewerkers die helderheid en meer grip willen krijgen in duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

Inhoud van de training

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.

Tijdens de workshop gaan we het volgende doen;

  • aan de hand van een presentatie behandelen we de vraag ‘Wat is er aan de hand, waarom duurzame mode en schoenen?’
  • door middel van veel interactie delen we ervaringen uit en spelen we in op vraagstukken als ‘Welke issues en vragen leven bij de consument en hoe kun je hier op antwoorden?
  • er zal in groepen gewerkt worden met diverse opdrachten over bepaalde onderwerpen wat pitches oplevert die iedereen mee kan nemen en de volgende dag kan toepassen of bespreken met de werkgever

Doel en certificaat

Na het volgen van de workshop Duurzame Mode & Schoenen ga je naar huis met heel veel inspiratie, een mooi document van de pitches en een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdatum is:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 209 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

5

Cursisten gingen je voor!