training DISC workshop

“Je ziet de wereld niet zoals deze is maar zoals je zelf bent.”
Je kunt jouw eigen gedrag en/of dat van jouw team nog beter leren kennen met behulp van de DISC gedragsanalyse. Door middel van dit instrument krijg je een mooi en bruikbaar beeld van hoe je handelt en bepaald gedrag laat zien, ook ten opzichte van jouw collega’s.

Om succesvol te zijn in een bepaalde functie, dient ons eigen gedrag te passen bij het gedrag dat nodig is om de betreffende functie goed in te kunnen vullen. Gedrag is nooit goed of fout. Wat wel geldt, is dat ieder gedrag bepaalde werkzaamheden kent die energie geven en andere werkzaamheden die energie kosten.
DISC maakt duidelijk hoe jij je tot anderen verhoudt. Op basis van die inzichten kun jij nog makkelijker functioneren en doelen in het werk behalen.

De DISC training is te volgen als open inschrijving (individuele coaching) en als in-company maatwerk voor een team.
Voor open inschrijvingen worden geen open cursus momenten gepland. Via het inschrijfformulier kun je jouw interesse kenbaar maken.
Een datum voor maatwerk wordt in onderling overleg afgestemd.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere training is gericht op actuele vragen en onderwerpen die in het werk van de deelnemer een rol kunnen spelen.

Inhoud van detraining

Voor jezelf
DISC één op één
Bestaat uit de volgende 4 onderdelen:
Intake gesprek
DISC vragenlijst en e-learning
Nabespreking en eventueel voorbespreking coaching

DISC coaching
Tijdens de één op één coaching kun je aangeven waar je ontwikkelvragen liggen of waar je in je werk tegenaan loopt op het gebied van communicatie. Denk aan een medewerker die vast zit in zijn ontwikkeling, een leidinggevende die stagnatie ervaart binnen de communicatie met een medewerker of binnen zijn team. Met de coach bepaal je hoeveel sessies er nodig zullen zijn om er voor te zorgen dat je antwoorden op de ontwikkelvragen en handvatten om in de praktijk toe te passen.

Voor het team
DISC Teamsessie
Een teamsessie geeft inzicht in de effectiviteit van het team. Jullie gaan kijken naar de verschillende rollen, kwaliteiten en mogelijke valkuilen binnen het team.
Na deze teamsessie ga je met inzichten, praktische tips en een teamactieplan terug de werkvloer op. De leidinggevende krijgt inzicht in de wijze waarop hij zijn team kan aansturen en mogelijke nieuwe medewerkers kan selecteren op basis van de ontbrekende rollen binnen het team.

Doel en diploma

Het branche erkende Detex certificaat op aanvraag.

Trainingsdata

Voor deze training worden geen open inschrijving data gepland. Als je geïnteresseerd bent kun je dat via het inschrijfformulier kenbaar maken. Wij nemen dan contact met je op.

Locatie

Een teamsessie kan ook op de door klant gewenste locatie plaats vinden.
Locatie individuele sessies op afspraak met de trainer/coach.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn vanaf € 395.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

650

Cursisten gingen je voor