training De Nieuwe Verkoper – 1 dag

Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit. Om een goede verkoper te zijn, heb je de juiste mentaliteit, gedegen vakkennis en geschikte verkoopvaardigheden nodig. In de module De Nieuwe Verkoper staan de verschillende karaktereigenschappen van de verkoper centraal – denk aan eerlijkheid, flexibiliteit, enthousiasme en relativeringsvermogen – en de manier om daarmee om te gaan. Maar er is ook aandacht voor de verschillende fasen van het commerciële verkoopproces en de mate waarin de verkoper invloed kan uitoefenen op elke fase. De klant verwacht een optimale service, beleving, kennis van zaken, betrokkenheid en interactie, zowel online als offline. Het is belangrijk dat je als ‘de nieuwe verkoper’ inzicht hebt in het gedrag van deze klanten en daar op de juiste manier op kunt inspelen.

Inschrijven

De training

Voor wie?

Deze 1-daagse training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Deze training is onderdeel van de volledige opleiding Mode Adviseur. De training De Nieuwe Verkoper is voor iedereen die kennis wil opdoen in dit onderdeel.

Inhoud van de training

Deze training duurt 1 dag en is van 10.00 – 17:00 uur.

Deze training is een verdieping op het onderdeel De Nieuwe Verkoper. Je krijgt meer kennis en inzicht over het optimaal kunt adviseren van de klant van tegenwoordig.

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 175 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal en lunch.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

750

Cursisten gingen je voor