training Jeans Adviseur

Een klant op de juiste manier adviseren bij de aankoop van een jeans, vergt een combinatie van gedegen productkennis en de juiste verkoopvaardigheden. Tijdens de training Jeans Verkoper leer je alles over de eigenschappen van jeans en hoe je dit kunt vertalen naar voordelen voor de klant. We verdiepen ons in hoe je klanten vakkundig kunt adviseren, beschikt over de echte jeanskennis, eigenschappen van product vertaalt naar voordelen voor de klant, alles weet over huidige trends, advies op basis van gebruiksmomenten, kennis over soorten jeans en pasvormen. Verder behandelen we de geschiedenis jeans, oorsprong authentieke details, warenkennis, productieproces, fitguide, Jeans advies, screening en styling, maatvoering, trends en duurzaamheid, jeans merken en Denim encyclopedie.

Inschrijven


					

De training

Voor wie?

Een training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere training is gericht op actuele vragen en onderwerpen die in het werk van de deelnemer een rol kunnen spelen.

Inhoud van de training

Deze training richt zich op het verkopen van jeans. Tijdens de training  krijg je meer gedegen jeans productkennis en de juiste jeans verkoopvaardigheden.

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 2 dagen. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 305 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

De opleiding Mode Adviseur was een goede ervaring voor mij. De inhoud van de opleiding is goed toepasbaar in de praktijk, je kunt de klant beter adviseren door de kennis die je hebt opgedaan. De trainster was iedere dag erg enthousiast, dit had ook direct effect op de groep, waardoor het erg gezellig was. Daarnaast heerste er een gemoedelijke sfeer. Tijdens de training werden de ervaringen van anderen gedeeld, waardoor je ook van elkaar leerde. Verder werd er ook tijd vrij gemaakt wanneer je meer wilde weten over een bepaald onderwerp en werd dit uitvoerig besproken. Ik beveel deze opleiding aan iedereen die werkzaam is in de modebranche, want de opgedane kennis helpt je om een nog betere verkoper te zijn.

Tijmen Koelewijn

Verkoopadviseur Velten Mode

800

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, modules en workshops zijn aan deze training gerelateerd

Workshops

 • De Nieuwe verkoper

  Je leert hoe je met een aantal vragen erachter kunt komen waar de klant naar op zoek is.

 • Cross Channel

  Om de juiste keuzes te maken als ondernemer of als shopmanager is het van belang je te verdiepen in het veranderende gedrag van de klant.

Modules

 • De Nieuwe Verkoper

  Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit.

 • Textielwarenkennis

  Om aan klanten uit te leggen waarom een kledingstuk bijvoorbeeld alleen gestoomd mag worden, moet je weten wat het uiterlijk en de eigenschappen van textiel bepaalt.

 • Assortimentskennis

  Om klanten goed te adviseren, is het belangrijk om te weten waaruit de collectie bestaat.

opleidingen

 • Sport Adviseur

  Actuele productkennis is in de sportbranche zeer essentieel. Ontwikkeling en innovatie in materiaal en gebruik veranderen in rap tempo.

 • Schoen Adviseur

  Schoen Adviseur is de basisopleiding voor mensen die in schoenenbranche werken.

 • Mode Adviseur

  Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

Voor werkgevers

In Company training op maat

Met de training Jeans Verkoper hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Detex traint al meerdere jaren bij Speksnijder Mode. Detex denkt mee met het ontwikkelingen van een nieuwe In Company training op maat, samen met het Management Team en ikzelf, wordt dit erg positief ervaren. Door het meedenkend vermogen en de vertrouwensband die wij hebben opgebouwd met Detex, ontstaat er een effectieve training die ook heel positief door onze medewerkers wordt ontvangen. Dit geeft ons personeel weer handvaten om te blijven ontwikkelen en meer uit onze winkels te halen.

Teunis Speksnijder

Eigenaar, Speksnijder Mode