training Jeans Specialist

Tijdens deze training gaan we in op vooral de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen. Na de training Jeans Productie kan jij op een professionele manier onderbouwen waarom de ene prijs van een jeans hoger is dan van de andere. We verdiepen ons in de technische en specialistische jeanskennis, eigenschappen van jeans vertalen naar voordelen voor de klant, duurzaamheid binnen de jeansbranche, positionering merken binnen de jeanswereld en advies op basis van jeans. Daarnaast leer je alles over het productieproces van jeans, zoals spinmethodes, verfmethodes, veredelingen, soorten wassingen en weeftechnieken.

Inschrijven


					

De training

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere training is gericht op actuele vragen en onderwerpen die in het werk van de deelnemer een rol kunnen spelen.

Inhoud van de training

Deze training richt zich op de productie van jeans . Tijdens de training  krijg je meer kennis over de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen.

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 206 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Ik heb al vele trainingen gevolgd bij Detex en het liefst wil ik alle trainingen volgen die worden aangeboden. Het is voor mij echt een feestje, de mooie omgeving, de gezelligheid en je voelt je echt welkom. Bij iedere training waren de trainers van Detex altijd erg enthousiast, waardoor je de gehele dag geboeid blijft en geïnspireerd wordt. De inhoud van de trainingen zijn echt een verrijking voor jezelf, omdat je het ook gelijk kan toepassen in de praktijk. Tijdens de training Textielwarenkennis maakte je de verdiepingsslag van de basiskennis die je hebt opgedaan bij de opleiding Mode Adviseur. In deze training waren ook veel inkopers aanwezig, door hun verhalen krijg je een keer de andere kant te horen van de branche, waardoor je ook gelijk van elkaar leert.

Belinda van Gaal

Gerry Weber

600

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, modules en workshops zijn aan deze training gerelateerd

Workshops

Modules

 • De Nieuwe Verkoper

  Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit.

 • Textielwarenkennis

  Om aan klanten uit te leggen waarom een kledingstuk bijvoorbeeld alleen gestoomd mag worden, moet je weten wat het uiterlijk en de eigenschappen van textiel bepaalt.

 • Assortimentskennis

  Om klanten goed te adviseren, is het belangrijk om te weten waaruit de collectie bestaat.

opleidingen

 • Sport Adviseur

  Actuele productkennis is in de sportbranche zeer essentieel. Ontwikkeling en innovatie in materiaal en gebruik veranderen in rap tempo.

 • Manager

  De opleiding Mode Manager is bedoeld voor (assistent-)shopmanagers die het beste rendement uit hun winkel en de medewerkers willen halen.

 • Mode Adviseur

  Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

Voor werkgevers

In Company training op maat

Met de training Jeans Productie hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Detex traint al meerdere jaren bij Speksnijder Mode. Detex denkt mee met het ontwikkelingen van een nieuwe In Company training op maat, samen met het Management Team en ikzelf, wordt dit erg positief ervaren. Door het meedenkend vermogen en de vertrouwensband die wij hebben opgebouwd met Detex, ontstaat er een effectieve training die ook heel positief door onze medewerkers wordt ontvangen. Dit geeft ons personeel weer handvaten om te blijven ontwikkelen en meer uit onze winkels te halen.

Teunis Speksnijder

Eigenaar, Speksnijder Mode