training Imago Styling

Als adviseur in de mode is het fijn om alles te weten over verkopen, visual merchandising collecties en stoffen. Daarnaast is het belangrijk dat je kennis hebt van de geschiedenis  van de mode en de verschillende modestijlen. Wat is mode nu eigenlijk? Wanneer is iets mode en hoe ontstaat een trend? We behandelen de onderwerpen, kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes. Met deze kennis kan de klant worden voorzien van een professioneel advies op maat.

Inschrijven


					

De training

Voor wie?

Een training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere training is gericht op actuele vragen en onderwerpen die in het werk van de deelnemer een rol kunnen spelen. Deze training is een onderdeel van de volledige opleiding Mode Adviseur.

Inhoud van de training

Deze training is een verdieping op het onderdeel Imago Styling. Tijdens de training  krijg je meer kennis over verschillende mode stijlen. Je gaat dieper in op de onderwerpen kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes.

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 2 dagen. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 299 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

450

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, modules en workshops zijn aan deze training gerelateerd

Workshops

 • De Nieuwe verkoper

  Je leert hoe je met een aantal vragen erachter kunt komen waar de klant naar op zoek is.

 • Cross Channel

  Om de juiste keuzes te maken als ondernemer of als shopmanager is het van belang je te verdiepen in het veranderende gedrag van de klant.

Modules

 • Textielwarenkennis

  Om aan klanten uit te leggen waarom een kledingstuk bijvoorbeeld alleen gestoomd mag worden, moet je weten wat het uiterlijk en de eigenschappen van textiel bepaalt.

 • Assortimentskennis

  Om klanten goed te adviseren, is het belangrijk om te weten waaruit de collectie bestaat.

 • Visual Merchandising

  De module Visual Merchandising richt zich op het zo optimaal mogelijk inrichten van de winkel.

opleidingen

 • Mode Adviseur

  Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

 • Schoen Adviseur

  Schoen Adviseur is de basisopleiding voor mensen die in schoenenbranche werken.

 • Manager

  De opleiding Mode Manager is bedoeld voor (assistent-)shopmanagers die het beste rendement uit hun winkel en de medewerkers willen halen.

Voor werkgevers

In Company training op maat

Met de training Imago Styling hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Wij zijn een leverancier in werkkleding. Wij leveren aan dealers en tussenhandelaren en zij verkopen ons product door naar de daadwerkelijke klant. Wij merkten dat onze dealers en tussenhandelaren te weinig kennis hadden over onze producten. Hierdoor zijn wij in samenwerking met Detex een cursus gaan aanbieden de ‘Tricorp Campus’. De cursus wordt verzorgd door een ervaren Detex trainer in warenkennis en productie. Intern zijn we gestart met twee Pilots om de puntjes nog op de i te zetten. Vervolgens zijn we in maart 2013 gestart met het aanbieden van deze cursus bij onze klanten. De cursus werd heel positief ontvangen en begon gelijk storm te lopen. Nu geven wij maandelijks deze training bij ons in Rijen en gaan we ongeveer 5 keer per jaar bij klanten langs met onze Tricorp Camper en wordt de cursus op locatie van de klant verzorgd. In samenwerking met Detex hebben wij deze cursus kunnen ontwikkelen, nu weten we dat onze dealers en tussenhandelaren hierdoor beter hun klanten te woord kunnen staan en beter klachten kunnen afhandelen.

Robbert Maas

Marketing & Sales, Tricorp