training De Nieuwe Verkoper

Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit bij het uitoefenen van het vak. Om een goede verkoper te zijn is de juiste mentaliteit nodig en moet je de vakkennis goed beheersen en over de juiste verkoopvaardigheden beschikken. We gaan in de training in op de verschillende karaktereigenschappen van de klant en de manier om daarmee om te gaan. Eigenschappen zoals bijvoorbeeld: eerlijkheid, flexibiliteit, enthousiasme en  relativeringsvermogen. We verdiepen ons in de verschillende fases van het commercieel proces en de mate waarin de verkoper invloed kan uitoefenen op elke fase van dit proces. De klant verwacht namelijk een optimale service, beleving, kennis van zaken, betrokkenheid en interactie en dat zowel online als offline. We geven inzicht in het gedrag van deze ‘nieuwe’ klant en zorgen dat jij als ‘de nieuwe Verkoper’ hier op de juiste manier op in kan spelen.

Inschrijven


					

De training

Voor wie?

Een training is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere training is gericht op actuele vragen en onderwerpen die in het werk van de deelnemer een rol kunnen spelen. Deze training is een onderdeel van de volledige Adviseur opleidingen.

Inhoud van de training

Deze training is een verdieping op het onderdeel De Nieuwe Verkoper. Tijdens de training  krijg je meer kennis over het optimaal kunt adviseren van de klant van tegenwoordig

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 2 dagen. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 299 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Ik heb al vele trainingen gevolgd bij Detex en het liefst wil ik alle trainingen volgen die worden aangeboden. Het is voor mij echt een feestje, de mooie omgeving, de gezelligheid en je voelt je echt welkom. Bij iedere training waren de trainers van Detex altijd erg enthousiast, waardoor je de gehele dag geboeid blijft en geïnspireerd wordt. De inhoud van de trainingen zijn echt een verrijking voor jezelf, omdat je het ook gelijk kan toepassen in de praktijk. Tijdens de training Textielwarenkennis maakte je de verdiepingsslag van de basiskennis die je hebt opgedaan bij de opleiding Mode Adviseur. In deze training waren ook veel inkopers aanwezig, door hun verhalen krijg je een keer de andere kant te horen van de branche, waardoor je ook gelijk van elkaar leert.

Belinda van Gaal

Gerry Weber

550

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, modules en workshops zijn aan deze training gerelateerd

Workshops

 • Cross Channel

  Om de juiste keuzes te maken als ondernemer of als shopmanager is het van belang je te verdiepen in het veranderende gedrag van de klant.

 • De Nieuwe verkoper

  Je leert hoe je met een aantal vragen erachter kunt komen waar de klant naar op zoek is.

Modules

 • Imago Styling

  Wat is mode nu eigenlijk? Wanneer is iets mode en hoe ontstaat een trend?

 • Assortimentskennis

  Om klanten goed te adviseren, is het belangrijk om te weten waaruit de collectie bestaat.

 • Visual Merchandising

  De module Visual Merchandising richt zich op het zo optimaal mogelijk inrichten van de winkel.

opleidingen

 • Mode Adviseur

  Met de opleiding Mode Adviseur leg je een stevige basis om klanten optimaal te kunnen adviseren.

 • Manager

  De opleiding Mode Manager is bedoeld voor (assistent-)shopmanagers die het beste rendement uit hun winkel en de medewerkers willen halen.

 • Schoen Adviseur

  Schoen Adviseur is de basisopleiding voor mensen die in schoenenbranche werken.

Voor werkgevers

In Company training op maat

Met de training De Nieuwe Verkoper hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

 

Wij zijn een leverancier in werkkleding. Wij leveren aan dealers en tussenhandelaren en zij verkopen ons product door naar de daadwerkelijke klant. Wij merkten dat onze dealers en tussenhandelaren te weinig kennis hadden over onze producten. Hierdoor zijn wij in samenwerking met Detex een cursus gaan aanbieden de ‘Tricorp Campus’. De cursus wordt verzorgd door een ervaren Detex trainer in warenkennis en productie. Intern zijn we gestart met twee Pilots om de puntjes nog op de i te zetten. Vervolgens zijn we in maart 2013 gestart met het aanbieden van deze cursus bij onze klanten. De cursus werd heel positief ontvangen en begon gelijk storm te lopen. Nu geven wij maandelijks deze training bij ons in Rijen en gaan we ongeveer 5 keer per jaar bij klanten langs met onze Tricorp Camper en wordt de cursus op locatie van de klant verzorgd. In samenwerking met Detex hebben wij deze cursus kunnen ontwikkelen, nu weten we dat onze dealers en tussenhandelaren hierdoor beter hun klanten te woord kunnen staan en beter klachten kunnen afhandelen.

Robbert Maas

Marketing & Sales, Tricorp