Opleiding Fashion Basics DrssD

Werk je in een modewinkel, ga je in een modewinkel werken of heb je die ambitie? Get DRSSD! Met deze unieke e-learning leer jij de basics om goed beslagen ten ijs te komen in de fashion. De eerste stap naar een leuke baan in de gave wereld van mode en lifestyle.

Werken in de winkel en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan gastvrijheid, verkoopvaardigheden, imago-styling, kleurkennis en de basics van warenkennis. DRSSD is bovendien de perfecte basis om door te stromen naar de Detex opleiding of e-learning Mode Adviseur.

DRSSD is een unieke e-learning die je overal en altijd kan volgen. Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of mobiel, wifi en een inlogcode.

Onze e-learning is interactief. De theorie wordt speels vormgegeven in magazines met filmpjes en interactieve lescomponenten. Na het doorlopen van DRSSD kan je zelf het certificaat uitprinten waarmee je kan aantonen dat je de juiste basiskennis voor een baan op de winkelvloer hebt.

Klik hier voor een preview

The new Killer App
Retail goeroe Harry Bijl van INretail vertelde het volgende over DRSSD:
App DRSSD is super vet
‘Waarom ik dan over mijn eerste werkweken begin? Ken je DRSSD al? Dat is waarom ik er over begin. Ik zou graag zo’n Killer App gebruikt hebben om mijn kennis snel op niveau te brengen. Ik had mezelf veel fouten kunnen besparen en veel klanten blijer de deur uit kunnen laten gaan.  Te gek dat DETEX dit leerprogramma heeft ontwikkeld en beschikbaar maakt op, hoe handig is dat, op je mobiel! Als ik nu een winkel zou hebben dan zou ik die paar tientjes investeren in een nieuwe medewerker. Hoe cool is het dat je, via een eenmalige aanmeldingsprocedure, terecht komt in een handige en eigen online leeromgeving? Dat levert direct geld op en zeker goodwill bij de klanten.’

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

DRSSD is speciaal ontwikkeld voor beginnende medewerkers in de modebranche, studenten modehandel en iedereen die geïnteresseerd is in een fashion baan.

Inhoud van deOpleiding

Tijdens de E-learning DRSSD Fashion Basics worden in 6 modules o.a. de volgende thema’s behandeld:

  • Werken in de winkel: de plek van de werknemer in de winkel en in het team, de basis hospitality en verkoopvaardigheden.
  • Imago styling: maten-, modellen- en kleurenkennis.
  • Basis textielwarenkennis en assortimentskennis.
  • De nieuwe verkoper: klantgerichtheid, hospitality, kennis klanttypen en klachtafhandeling

Doel en diploma

  • Omdat de fysieke winkel ons aan het hart gaat en wij geloven in de kracht van retail
  • Omdat wij weten hoe wij jou succesvol kunnen maken in jouw job
  • Omdat wij snappen hoe de veranderende (online) wereld steeds om nieuwe vaardigheden vraagt
  • Omdat wij daarvoor de beste specialisten in huis hebben
  • Omdat wij al sinds 1931 in de mode zijn

Trainingsdata

Je kunt op elk moment starten met de E-learning. Verwacht ongeveer 8 uur aan tijd te investeren. Als je jezelf hebt ingeschreven, ontvang je van ons verdere instructies.

Locatie

Je kunt DRSSD anytime, any place, anywhere doen.
Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je deze op elke computer, tablet of mobiel met een internetverbinding volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 59 p.p. excl. BTW.

Inschrijven

Voor werkgevers en grote groepen gelden andere tarieven. Bekijk de tarieven hier.

426

Cursisten gingen je voor