fbpx

Opleiding Fashion Basics

De E-learning DRSSD Fashion Basics is dé tool om jezelf voor te bereiden op werk in de winkel. In de leeromgeving leer je de basiskennis over consumenten, producten en advisering. In korte tijd leer je de belangrijke basis om aan de slag te kunnen en waarde toe te voegen voor consument, winkeleigenaar of je leidinggevende.

Hoe leer je?

Door middel van een interactieve ‘real life’ leeromgeving die gebruik maakt van magazines (hoofdstukken) met theorie, filmpjes en ‘werkvormen’. Een werkvorm is een interactief leerelement zoals een multiplechoicevraag of een gesprek.

Klik hier voor een preview.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

DRSSD is speciaal ontwikkeld voor beginnende medewerkers in de modebranche, studenten modehandel en iedereen die geïnteresseerd is in een fashion baan.

Inhoud van de Opleiding

Tijdens de E-learning DRSSD Fashion Basics worden o.a. de volgende thema’s behandeld:

  • Werken in de winkel: de plek van de werknemer in de winkel en in het team, de basis hospitality en verkoopvaardigheden.
  • Imago styling: maten-, modellen- en kleurenkennis.
  • Basis textielwarenkennis en assortimentskennis.
  • De nieuwe verkoper: klantgerichtheid, hospitality, kennis klanttypen en klachtafhandeling.

De studieduur is 2 tot 4 uur.

Doel en certificaat

Na het doorlopen van de E-learning kun jezelf het certificaat uitprinten waarmee je kunt aantonen dat je de juiste basiskennis hebt voor een baan op de winkelvloer.

Trainingsdata

Je kunt op elk moment starten met de E-learning. Als je jezelf hebt ingeschreven, ontvang je van ons verdere instructies.

Locatie

Je kunt DRSSD anytime, any place, anywhere doen.
Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je deze op elke computer, tablet of mobiel met een internetverbinding volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 40 p.p. excl. BTW.

Inschrijven

Voor werkgevers en grote groepen gelden andere tarieven. Bekijk de tarieven hier.

50

Cursisten gingen je voor!