Opleiding Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign 4 Fashion

Speciaal voor fashion!
Onze e-learning Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign is not your average photoshopcursus! Die van ons is helemaal toegespitst op de modebranche. Je leert bijvoorbeeld hoe je collecties en moodboards moet vormgeven of bewerken. Bovendien combineren we meerdere modules in één cursus: Photoshop en Illustrator basic en advanced en ook Indesign komt aan bod..

Design your own
Producttekeningen, moodboards, visuals van collecties, mooie social media content. Je leert het allemaal. Na het volgen van deze e-learning ben jij je eigen designer. Je beschikt over de vaardigheden om aantrekkelijke en overtuigende content te maken voor bijvoorbeeld je website of Instagrampagina.

Shop ze!

De e-learning is heel praktisch ingestoken. Jouw eigen ideeën zijn de basis voor het uitwerken van de praktijkopdrachten. Je haalt dus het maximale uit jouw leerproces. Je krijgt les op een online platform met o.a. video, een forum en wekelijkse feedback van jouw docent. Omdat het een e-learning is kan je shoppen wanneer jij daar zin in hebt. je moet wel rekening houden met startdata. Kijk daarvoor onder praktische informatie.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

De e-learning is voor iedere werknemer die over digitale vormgevingsvaardigheden wil beschikken. Bijvoorbeeld als je op de marketingafdeling online communicatie uitingen bedenkt, op de inkoop- of productieafdeling collectie moodboards of technische producttekeningen maakt of gewoon omdat je een aantrekkelijke, overtuigende vormgeving wilt voor social media, rapport, marketingplan of communicatieplan.

Studenten van TMO kunnen zich aanmelden vanaf semester 4.

Inhoud van deOpleiding

Er wordt gewerkt met de basispakketten van Adobe waaronder Photoshop en Illustrator op zowel basisniveau als geavanceerd niveau. De duur van de opleiding is minimaal 8 weken, de urenbelasting circa 3 à 4 uur per week. Tijdens de e-learning leer je op afstand door middel van een online platform, video, forum en wekelijkse feedback. Elke week wordt er verwacht dat je voortgang laat zien in een geüpdatet procesboek (PDF) welke als referentie en bewijsvorming dient. Tussentijdse vragen worden gesteld via een forum of via de INBOX.

Na ontvangst van de inloggegevens heeft de gebruiker 3 maanden toegang tot de E-learning.

Het Adobe pakket is niet bij de prijs inbegrepen. Mocht je nog geen Adobe Photoshop of Illustrator bezitten, klik dan hier voor verkoopinformatie.

Doel en diploma

  • Omdat wij weten hoe wij jou succesvol kunnen maken in jouw job
  • Omdat wij snappen hoe de veranderende (online) wereld steeds om nieuwe vaardigheden vraagt
  • Omdat wij daarvoor de beste specialisten in huis hebben
  • Omdat wij al sinds 1931 in de mode zijn

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag.De startdata zijn:

* Staat er geen passende datum (tussen)? Kies voor inschrijven en selecteer het (lege) veld zonder datum in het inschrijfformulier. Wij houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

* Data onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Locatie

Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je deze op elke computer met Adobe Photoshop, Illustrator en een internetverbinding volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 395 p.p. excl. BTW, exclusief Adobe software.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

128

Cursisten gingen je voor