opleiding Adobe Photoshop en Illustrator

Ben je werkzaam in de modebranche en wil je jouw digitale vormgevingsvaardigheden ontwikkelen? De Detex e-learning Adobe Photoshop en Illustrator is speciaal op fashion afgestemd en omvat 4 modules in één: Photoshop en Illustrator basic en advanced.

Inschrijven


					

De opleiding

Voor wie?

De e-learning is voor iedere werknemer die over digitale vormgevingsvaardigheden wil beschikken. Bijvoorbeeld als je op de marketingafdeling online communicatie uitingen bedenkt, op de inkoop- of productieafdeling collectie moodboards of technische producttekeningen maakt of gewoon omdat je een aantrekkelijke, overtuigende vormgeving wilt voor social media, rapport, marketingplan of communicatieplan.

Studenten van TMO kunnen zich aanmelden vanaf semester 4.

Inhoud van de opleiding

Er wordt gewerkt met de basispakketten van Adobe waaronder Photoshop en Illustrator op zowel basisniveau als geavanceerd niveau. De duur van de opleiding is minimaal 8 weken, de urenbelasting circa 3 à 4 uur per week. Tijdens de e-learning leer je op afstand door middel van een online platform, video, forum en wekelijkse feedback. Elke week wordt er verwacht dat je voortgang laat zien in een geüpdatet procesboek (PDF) welke als referentie en bewijsvorming dient. Tussentijdse vragen worden gesteld via een forum of via de INBOX.

Na ontvangst van de inloggegevens heeft de gebruiker 3 maanden toegang tot de E-learning.

Het Adobe pakket is niet bij de prijs inbegrepen. Mocht je nog geen Adobe Photoshop of Illustrator bezitten, klik dan hier voor verkoopinformatie.

Doel en certificaat

De insteek is dat je ideeën en praktijkopdrachten betrekt in dit leerproces, zodat je het maximale eruit haalt.

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelnamecertificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag. De startdata zijn:

Locatie

Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je deze op elke computer met Adobe Photoshop, Illustrator en een internetverbinding volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 301 p.p. excl. BTW, exclusief Adobe software.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

75

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande trainingen, modules en workshops zijn aan deze opleiding gerelateerd

Trainingen

 • Textielwarenkennis Specialist

  Tijdens de training leer je beoordelen of een stof de juiste kwaliteit, het juiste uiterlijk en de juiste eigenschappen bezit voor het maken van een bepaald kledingstuk en natuurlijk ook of de stof aansluit bij de koopwens van de klant.

 • Basistraining Schoenen

  Als je als verkoper net start in de schoenen is enige basiskennis over schoenen en de verkoop zeer essentieel. Maar ook voor verkopers die al jaren in de schoenenbranche werken, is enige opfrissing van kennis vaak welkom.

 • Jeans Specialist

  Tijdens deze training gaan we in op vooral de technische aspecten van een jeans, zoals spin- en verfmethodes, weeftechnieken, wassingen en veredelingen.

Modules

 • De Nieuwe Verkoper

  Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit.

 • Imago Styling

  Wat is mode nu eigenlijk? Wanneer is iets mode en hoe ontstaat een trend?

 • Textielwarenkennis

  Om aan klanten uit te leggen waarom een kledingstuk bijvoorbeeld alleen gestoomd mag worden, moet je weten wat het uiterlijk en de eigenschappen van textiel bepaalt.

 • Assortimentskennis

  Om klanten goed te adviseren, is het belangrijk om te weten waaruit de collectie bestaat.

Workshops

Voor werkgevers

In Company opleiding op maat