fbpx

Opleiding Adobe Photoshop en Illustrator

Ben je werkzaam in de modebranche en wil je jouw digitale vormgevingsvaardigheden ontwikkelen? De Detex e-learning Adobe Photoshop en Illustrator is speciaal op fashion afgestemd en omvat 4 modules in één: Photoshop en Illustrator basic en advanced.

Inschrijven

De Opleiding

Voor wie?

De e-learning is voor iedere werknemer die over digitale vormgevingsvaardigheden wil beschikken. Bijvoorbeeld als je op de marketingafdeling online communicatie uitingen bedenkt, op de inkoop- of productieafdeling collectie moodboards of technische producttekeningen maakt of gewoon omdat je een aantrekkelijke, overtuigende vormgeving wilt voor social media, rapport, marketingplan of communicatieplan.

Studenten van TMO kunnen zich aanmelden vanaf semester 4.

Inhoud van de Opleiding

Er wordt gewerkt met de basispakketten van Adobe waaronder Photoshop en Illustrator op zowel basisniveau als geavanceerd niveau. De duur van de opleiding is minimaal 8 weken, de urenbelasting circa 3 à 4 uur per week. Tijdens de e-learning leer je op afstand door middel van een online platform, video, forum en wekelijkse feedback. Elke week wordt er verwacht dat je voortgang laat zien in een geüpdatet procesboek (PDF) welke als referentie en bewijsvorming dient. Tussentijdse vragen worden gesteld via een forum of via de INBOX.

Na ontvangst van de inloggegevens heeft de gebruiker 3 maanden toegang tot de E-learning.

Het Adobe pakket is niet bij de prijs inbegrepen. Mocht je nog geen Adobe Photoshop of Illustrator bezitten, klik dan hier voor verkoopinformatie.

Doel en certificaat

De insteek is dat je ideeën en praktijkopdrachten betrekt in dit leerproces, zodat je het maximale eruit haalt.

Iedere deelnemer die de training met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelnamecertificaat.

Trainingsdata

Je kunt op elk moment starten met de E-learning Adobe Photoshop en Illustrator. Als je hebt ingeschreven, ontvang je van ons verdere instructies.

Locatie

Omdat deze opleiding wordt aangeboden als E-learning, kun je deze op elke computer met Adobe Photoshop, Illustrator en een internetverbinding volgen.

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 305 p.p. excl. BTW, exclusief Adobe software.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

75

Cursisten gingen je voor!