module Visual Merchandising

De module Visual Merchandising richt zich op het zo optimaal mogelijk inrichten van de winkel. Het doel is om de verkoop te stimuleren en de juiste winkelbeleving te creëren. Op een praktische manier leer je de collectie van een winkel in een bepaalde compositie duidelijk, aantrekkelijk en in één stijl te presenteren. Daarbij ligt de focus op wat in de praktijk goed werkt: opvallen op straat met exterieur, een goede etalage, een commerciële entree en een goede eerste zichtlijn.

 

Inschrijven


					

De module

Voor wie?

Een module is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere module is een onderdeel van de volledige opleiding Mode Adviseur. De module Visual Merchandising is voor iedereen die kennis wil opdoen in dit onderdeel.

Inhoud van de module

Deze module is een verdieping op het onderdeel Visual Merchandising. Tijdens de training  krijg je meer kennis en inzicht over het optimaal inrichten van de winkel.

Doel en diploma

Iedere deelnemer die de module met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 149 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

300

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, trainingen en workshops zijn aan deze module gerelateerd

Visual Merchandising is onderdeel van de opleiding Mode Adviseur

Voor werkgevers

In Company module op maat

Heeft uw bedrijf de juiste verkoopadviseurs? Met de opleiding Mode Adviseur hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.