module Imago Styling

Wat is mode nu eigenlijk? Wanneer is iets mode en hoe ontstaat een trend? Als adviseur in de mode is het handig als je iets weet over de geschiedenis van mode en verschillende stijlen. Verder behandelt de module Imago Styling de onderwerpen kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes. Met deze kennis kun je de klant voorzien van een professioneel advies op maat.

Inschrijven


					

De module

Voor wie?

Een module is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere module is een onderdeel van de volledige opleiding Mode Adviseur. De module Imago Styling is voor iedereen die kennis wil opdoen in dit onderdeel.

Inhoud van de module

Deze module is een verdieping op het onderdeel Imago Styling. Tijdens de training  krijg je meer kennis en inzicht over verschillende mode stijlen. Je gaat dieper in op de onderwerpen kleur, decoratie, materiaal, pasvormen, silhouetbelijning, styling, postuur, persoonlijkheid en kleurtypes.

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de module met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 160 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

Ik heb al vele trainingen gevolgd bij Detex en het liefst wil ik alle trainingen volgen die worden aangeboden. Het is voor mij echt een feestje, de mooie omgeving, de gezelligheid en je voelt je echt welkom. Bij iedere training waren de trainers van Detex altijd erg enthousiast, waardoor je de gehele dag geboeid blijft en geïnspireerd wordt. De inhoud van de trainingen zijn echt een verrijking voor jezelf, omdat je het ook gelijk kan toepassen in de praktijk. Tijdens de training Textielwarenkennis maakte je de verdiepingsslag van de basiskennis die je hebt opgedaan bij de opleiding Mode Adviseur. In deze training waren ook veel inkopers aanwezig, door hun verhalen krijg je een keer de andere kant te horen van de branche, waardoor je ook gelijk van elkaar leert.

Belinda van Gaal

Gerry Weber

150

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, trainingen en workshops zijn aan deze module gerelateerd

Imago Styling is onderdeel van de opleidingen Mode Adviseur
Imago Styling is onderdeel van de opleidingen Sport Adviseur
Imago Styling is onderdeel van de opleidingen Adobe Photoshop en Illustrator
Imago Styling is onderdeel van de opleidingen Fashion Basics

Voor werkgevers

In Company module op maat

Heeft uw bedrijf de juiste verkoopadviseurs? Met de opleiding Mode Adviseur hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

De Detex training was onderdeel van de Schuurman Schoenen Academie. Persoonlijk heb ik aan deze training het meeste gehad. Je krijgt een breder beeld hoe de schoenenbranche van vroeger tot nu is ontwikkeld. De materiaalkennis is een goede aanvulling op wat je al weet. De trainster was erg enthousiast en hield een duidelijk verhaal. Ik vond het heerlijk om lekker aan de slag te gaan met leertjes en stofjes. De ontwikkeling van de schoen gaat veel meer leven. Ik heb nu het gevoel dat ik klanten beter kan adviseren en daar draait het toch allemaal om.

Pasquale Luesink

Verkoop, Schuurman Schoenen