module De Nieuwe Verkoper

Verkopen is een vak. Een gemotiveerde verkoper straalt plezier en professionaliteit uit. Om een goede verkoper te zijn, heb je de juiste mentaliteit, gedegen vakkennis en geschikte verkoopvaardigheden nodig. In de module De Nieuwe Verkoper staan de verschillende karaktereigenschappen van de verkoper centraal – denk aan eerlijkheid, flexibiliteit, enthousiasme en relativeringsvermogen – en de manier om daarmee om te gaan. Maar er is ook aandacht voor de verschillende fasen van het commerciële verkoopproces en de mate waarin de verkoper invloed kan uitoefenen op elke fase. De klant verwacht een optimale service, beleving, kennis van zaken, betrokkenheid en interactie, zowel online als offline. Het is belangrijk dat je als ‘de nieuwe verkoper’ inzicht hebt in het gedrag van deze klanten en daar op de juiste manier op kunt inspelen.

Inschrijven


					

De module

Voor wie?

Een module is voor iedereen die al werkzaam is in de branche. Iedere module is een onderdeel van de volledige opleiding Mode Adviseur. De module De Nieuwe Verkoper is voor iedereen die kennis wil opdoen in dit onderdeel.

Inhoud van de module

Deze module is een verdieping op het onderdeel De Nieuwe Verkoper. Tijdens deze module krijg je meer kennis en inzicht over het optimaal kunt adviseren van de klant van tegenwoordig.

Doel en certificaat

Iedere deelnemer die de module met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt een deelname certificaat.

Trainingsdata

De opleiding bestaat uit 1 dag. De startdata zijn:

Locatie

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Routebeschrijving en OV

Detex opleidingen

Kosten & inschrijving

De kosten zijn € 160 p.p. excl. BTW, incl. lesmateriaal.

Inschrijven

Liever incompany? Vraag een offerte aan: Offerte aanvragen

De opleiding Mode Adviseur was een goede ervaring voor mij. De inhoud van de opleiding is goed toepasbaar in de praktijk, je kunt de klant beter adviseren door de kennis die je hebt opgedaan. De trainster was iedere dag erg enthousiast, dit had ook direct effect op de groep, waardoor het erg gezellig was. Daarnaast heerste er een gemoedelijke sfeer. Tijdens de training werden de ervaringen van anderen gedeeld, waardoor je ook van elkaar leerde. Verder werd er ook tijd vrij gemaakt wanneer je meer wilde weten over een bepaald onderwerp en werd dit uitvoerig besproken. Ik beveel deze opleiding aan iedereen die werkzaam is in de modebranche, want de opgedane kennis helpt je om een nog betere verkoper te zijn.

Tijmen Koelewijn

Verkoopadviseur Velten Mode

300

Cursisten gingen je voor!

Inschrijven

Gerelateerd

Onderstaande opleidingen, trainingen en workshops zijn aan deze module gerelateerd

De Nieuwe Verkoper is onderdeel van de opleidingen Mode Adviseur
De Nieuwe Verkoper is onderdeel van de opleidingen Schoen Adviseur
De Nieuwe Verkoper is onderdeel van de opleidingen Gezond Lopen Specialist
De Nieuwe Verkoper is onderdeel van de opleidingen Sport Adviseur
De Nieuwe Verkoper is onderdeel van de opleidingen Manager

Voor werkgevers

In Company module op maat

Heeft uw bedrijf de juiste verkoopadviseurs? Met de opleiding Mode Adviseur hebben uw medewerkers de juiste basis om uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Detex Opleidingen ontwikkelt samen met u een training of workshop waarin we kijken hoe uw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en professionaliseren.

Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag.

De duur van een training of workshop is één of meerdere dagen, afhankelijk uw wensen. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Detex traint al meerdere jaren bij Speksnijder Mode. Detex denkt mee met het ontwikkelingen van een nieuwe In Company training op maat, samen met het Management Team en ikzelf, wordt dit erg positief ervaren. Door het meedenkend vermogen en de vertrouwensband die wij hebben opgebouwd met Detex, ontstaat er een effectieve training die ook heel positief door onze medewerkers wordt ontvangen. Dit geeft ons personeel weer handvaten om te blijven ontwikkelen en meer uit onze winkels te halen.

Teunis Speksnijder

Eigenaar, Speksnijder Mode