InCompany opleidingen

Geen branche verandert zo snel als de mode-retail. De consument van nu oriënteert zich op een heel andere manier bij het winkelen dan een aantal jaren geleden. De functie van de fysieke winkel heeft een andere rol gekregen binnen het totale koopproces. Dit heeft een directe invloed op de verwachtingen die klanten hebben van de medewerkers op de winkelvloer. Het vergt een hoger kennisniveau en andere vaardigheden van de verkoper.

Bij incompany trainingen maakt Detex opleidingen gebruik van alle bestaande opleidingen om een traject op maat te maken voor het bedrijf. Aan het begin van een incompany traject vindt een intakegesprek plaats waarin uitgebreid wordt gesproken over de precieze behoefte van het bedrijf. De leerdoelen en de commerciële doelstellingen  van het traject worden eveneens besproken. Vervolgens wordt de training specifiek voor het betreffende bedrijf ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt kan worden van al reeds bestaande Detex opleidingen.

Een incompany training kan een 1-daagse training zijn, maar evengoed is het mogelijk dat Detex voor het bedrijf een complete academy inricht waarin de opleidingsbehoefte van het totale personeel wordt afgedekt. Een opleidingstraject kan leiden tot een verbeterde commerciële prestatie (hogere conversie, meer omzet, verbeterde bij-verkoop) maar ook tot een gedragsverandering van het personeel (verbeterd klantcontact, betere herkenning koopsignalen, verzilveren van verkoopkansen).  In een academy traint Detex het totale personeel; van weekendhulp tot met het management. De trainers die bij academies worden ingezet, zijn afkomstig uit de branche en kennen deze door en door.

Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het best bij uw opleidingswens past.

Informatie aanvraag

Heeft u interesse in een van onze incompany opleidingen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw wensen persoonlijk te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.