Incompany Trainingen in de Mode Retail

Geen branche verandert zo snel als de mode-retail. De consument van nu oriënteert zich op een heel andere manier tijdens het winkelen dan een aantal jaren geleden. De functie van de fysieke winkel heeft een andere rol gekregen binnen het totale koopproces. Dit heeft vanzelfsprekend een directe invloed op de verwachtingen die klanten hebben van de medewerkers op de winkelvloer: het vergt zowel een hoger kennisniveau als andere vaardigheden van de verkoper.

Om ervoor te zorgen dat de werknemers binnen jouw bedrijf of winkel beschikken over de juiste kennis, karaktereigenschappen en verkoopvaardigheden om voor een hoge(re) conversie en optimale klantbeleving te zorgen, bieden wij diverse incompany trainingen aan op maat en op elke gewenste locatie in Nederland.

Wat zijn de voordelen van een incompany bedrijfstraining, cursus of opleiding bij Detex Opleidingen?


Een incompany training kan een 1-daagse training of cursus zijn, maar we kunnen evengoed een complete incompany opleiding of academy inrichten waarin voorzien wordt in de opleidingsbehoefte van het totale personeel.

Zo’n opleidingstraject geeft vele voordelen:

  • Een verbeterde commerciële prestatie: hogere conversie, meer omzet, verbeterde bijverkoop.
  • Positieve gedragsverandering van het personeel: verbeterd klantcontact, betere herkenning van koopsignalen en het verzilveren van verkoopkansen. 
  • Elk personeelslid wordt getraind: van weekendhulp tot aan het management.

Retail en verkooptrainingen op maat


Bij incompany trainingen maken wij gebruik van alle bij ons beschikbare opleidingen en trainingen om een traject op maat te maken voor jouw bedrijf.

Aan het begin van een incompany traject vindt een intakegesprek plaats, waarin we uitgebreid met je praten over de precieze behoefte van jouw bedrijf. Ook nemen we de leerdoelen en de commerciële doelstellingen van het bedrijf én het opleidingstraject onder de loep. Vervolgens stemmen we de training, cursus of opleiding af op de specifieke behoefte van jouw bedrijf en personeel.

We creëren zulke trainingen en opleidingen op basis van onze beschikbare trainingen, van Schoen Adviseur en Textielwarenkennis Specialist tot De Nieuwe Verkoper, Assortimentskennis en Trends & Imago Styling.

Waarom een incompany training volgen via Detex Opleidingen?


Detex Opleidingen is de enige officieel erkende opleider van de modebranche. De trainers die bij onze opleidingen worden ingezet, zijn zelf afkomstig uit de branche, hebben jarenlange ervaring in de praktijk en zijn bedreven en bevlogen in het overbrengen van kennis en vaardigheden.

Bij ons ben je verzekerd van:
✔️ Flexibel, meedenkend vermogen: wij bewegen met jouw hulpvraag mee
✔️ Een vertrouwde en positieve sfeer onderling: ideaal voor het geven en ontvangen van feedback
✔️ Jarenlange ervaring in de praktijk: directe value-for-money tools gegarandeerd

Laat je adviseren en meld jouw bedrijf aan!


Onze accountmanagers informeren je zeer graag over de inhoud van de trainingen die het best bij jouw opleidingswens past. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik wil graag persoonlijk contact

Heb je interesse in een incompany training of opleiding? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen persoonlijk te bespreken. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.