Maatwerk
Incompany Trainingen voor de Mode Retail


Geen branche verandert zo snel als de mode-retail. De consument van nu oriënteert zich op een heel andere manier tijdens het winkelen dan een aantal jaren geleden. De functie van de fysieke winkel heeft een andere rol gekregen binnen het totale koopproces. Dit heeft vanzelfsprekend een directe invloed op de verwachtingen die klanten hebben van de medewerkers op de winkelvloer: het vergt zowel een hoger kennisniveau als andere vaardigheden van het hele team; Verkoopmedewerkers, Store Managers, Area Managers, Inkopers enzovoorts.

Om ervoor te zorgen dat de werknemers binnen jouw bedrijf of winkel beschikken over de juiste kennis, karaktereigenschappen en verkoopvaardigheden om voor een hoge(re) conversie en optimale klantbeleving te zorgen, bieden wij diverse incompany trainingen aan op maat en op elke gewenste locatie in Nederland.

 

Waarom een incompany training volgen via Detex?


Detex Opleidingen is de enige officieel erkende opleider van de modebranche. De trainers die bij onze opleidingen worden ingezet, zijn zelf afkomstig uit de branche, hebben jarenlange ervaring in de praktijk en zijn bedreven en bevlogen in het overbrengen van kennis en vaardigheden.

Kijk ook eens op ons aanbod Duurzaamheid

Neem contact op met onze accountmanager


Onze accountmanagers informeren je graag over de inhoud van de trainingen die het best bij jouw opleidingswens past. Laat hieronder je gegevens achter of bel ons!

Ik wil graag contact

Heb je interesse in een incompany training of opleiding? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen persoonlijk te bespreken. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.