In Company opleidingen

Geen branche verandert zo snel als de mode retail. De consument van nu oriënteert zich op een hele andere manier bij winkelen dan een aantal jaren geleden. De functie van de fysieke winkel heeft een andere rol gekregen binnen het totale koopproces. Dit heeft een directe invloed op de verwachtingen die klanten hebben van de medewerkers op de winkelvloer. Het vergt een ander kennisniveau en andere  vaardigheden van de verkoper.

Detex Opleidingen heeft in samenspraak met de branche haar opleidingsaanbod vernieuwd en aanvullende cursussen en workshops ontwikkeld. Doelen hiervan zijn  dat medewerkers klanten optimaal kunnen bedienen, hogere omzetten worden behaald  en dat er een sterke klantenbinding wordt gerealiseerd, die essentieel is in deze tijd.

Detex Opleidingen streeft ernaar om samen met u een training op te zetten om uw medewerkers optimaal te ontwikkelen en te professionaliseren. Er wordt een duurzame, effectieve verandering teweeg gebracht door het vergroten van kennis, het trainen en aanleren van belangrijke vaardigheden en succesvol gedrag. Onze accountmanagers informeren u graag over de inhoud van de trainingen die het beste bij uw opleidingswens past.

Snel en resultaatgericht werken aan een hogere conversie?

Boek een Company booster!

Nieuwsgierig wat wij voor bedrijven kunnen betekenen?

Deze bedrijven gingen u voor.

Informatie aanvraag

Heeft u interesse in een van onze In Company opleidingen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw wensen persoonlijk te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.