Mode Adviseur als  e -learning

De Detex opleiding Mode Adviseur kun je als complete opleiding volgen maar je kunt er ook voor kiezen om lekker in je eigen tijd met behulp van onze e-learning module online te studeren. Studeren via e-learning houdt in dat je met behulp van het lesmateriaal kunt oefenen wanneer je maar wilt.

In de e-learning zitten hoofdstukken, hoorcolleges op film, ondersteunende filmpjes bij de leerstof en ook oefentoetsvragen. Met jouw unieke inlogcode heb je toegang tot het digitale platform. Hiermee kun je jezelf optimaal voorbereiden op het landelijk examen.

Je hebt 12 maanden de tijd om het diploma Mode Adviseur te behalen. Je leert klanten in de winkel beter adviseren over kleding, stoffen, styling en trends. Als je de opleidingen Mode Adviseur volgt krijg je altijd een inlogcode voor de e-learning en de boeken. Bij de opleiding Mode Adviseur kan je zelf de modules selecteren die je wil volgen.

Het examen zal apart moeten worden geselecteerd. Indien het examen met een voldoende wordt afgerond geeft dat recht op het door de branche erkende diploma DETEX Mode Adviseur. Cursisten neemt deel aan het landelijk Detex examen in Doorn.

Inloggen e-learning